Rask levering Trygg betaling med Svea Enkel retur Gratis frakt ved kjøp over 1000kr*
Søk

Vesker & Oppbevaring

Vesker & Oppbevaring: Praktisk og Sikker Lagring for Alt Utstyret Ditt

Riktig oppbevaring og transport av utstyret ditt er avgjørende for en vellykket fiskeopplevelse. Hos Brukås Sport tilbyr vi et bredt utvalg av vesker og oppbevaringsløsninger som kombinerer kvalitet, funksjonalitet og pålitelighet. Våre produkter er ideelle for alle typer fiske og friluftsaktiviteter, og er designet for å gi maksimal beskyttelse og organisering under alle forhold.

Høy Kvalitet: Våre vesker og oppbevaringsløsninger er nøye utvalgt for å sikre høy kvalitet og gunstig ytelse. Med slitesterke materialer og solide konstruksjoner sikrer vi at utstyret ditt er trygt og godt beskyttet. Vårt utvalg inkluderer både tradisjonelle og moderne design, slik at du kan velge det som passer best for dine behov.

Allsidighet: Vi tilbyr et bredt spekter av vesker og oppbevaringsløsninger som dekker alle behov, fra små oppbevaringsbokser for tilbehør til store, romslige vesker for fiskeutstyr og klær. Uansett hvilken type fiske eller friluftsaktivitet du driver med, finner du det rette utstyret hos oss. Vårt utvalg inkluderer også spesialiserte løsninger som vanntette vesker og oppbevaringsbokser, slik at du alltid kan finne noe som passer dine spesifikke behov.

Effektivitet: Våre vesker og oppbevaringsløsninger er utviklet for å gi maksimal effektivitet under bruk. Med smarte designløsninger og praktiske funksjoner sikrer vi at du enkelt kan organisere og transportere utstyret ditt. Våre produkter er testet og godkjent av erfarne friluftsentusiaster, slik at du kan være trygg på at du får det beste utstyret for dine behov.

Holdbare Materialer: Våre vesker og oppbevaringsløsninger er laget av slitesterke materialer som tåler tøffe forhold og hyppig bruk. Med sterk konstruksjon sikrer vi at våre produkter gir langvarig ytelse og pålitelighet. Våre produkter er designet for å vare, slik at du kan stole på dem sesong etter sesong.

Brukervennlighet: Våre vesker og oppbevaringsløsninger er designet med brukervennlighet i tankene. Med enkle monteringsløsninger og praktiske funksjoner er de raske og enkle å bruke, selv for nybegynnere. Dette gjør det enkelt å organisere og transportere utstyret ditt og fokusere på å nyte opplevelsen.

Stil og Design: Vi vet at utstyr også kan reflektere personlig stil. Derfor tilbyr vi våre vesker og oppbevaringsløsninger i ulike design og farger, slik at du kan finne noe som passer din smak. Våre produkter er ikke bare funksjonelle, men også estetisk tiltalende, slik at du kan føle deg trygg og stolt av utstyret du bruker.

Utforsk vårt utvalg av vesker og oppbevaringsløsninger på www.brukas.no, og finn det perfekte utstyret for dine fisketurer og friluftsaktiviteter. Vårt dedikerte team er alltid klare til å gi råd og veiledning, slik at du kan velge de beste produktene for dine behov.

Opplev kombinasjonen av kvalitet, funksjonalitet og pålitelighet med vesker og oppbevaringsløsninger fra Brukås Sport, og nyt en vellykket og minneverdig opplevelse!

Les mer ↓
Se som Grid Liste
Sorter etter
Vis per side
Abu Garcia BEAST PRO RUCKSACK

Abu Garcia BEAST PRO RUCKSACK

kr 1 999
Orvis  Bryst-/Hofteveske No Size

Orvis Bryst-/Hofteveske

kr 1 299
Guideline ULBC Waistbag 3

Guideline ULBC Waistbag 3

Vår lette og funksjonelle, ULBC Waistbag 3, er designet for at du alltid skal ha utstyret ditt innen rekkevidde og at du får med deg det du trenger til en lang fiskedag.
kr 999
Abu Garcia Rucksack Junior

Abu Garcia Rucksack Junior

kr 599
Lawson Fiskeveske - 3 Bokser

Lawson Fiskeveske - 3 Bokser

kr 499
Lawson Rod & Reel Carrier 100cm OneSize

Lawson Rod & Reel Carrier 100cm

kr 499
Abu Garcia Rucksack Children

Abu Garcia Rucksack Children

kr 469
Lawson Hoftebag

Lawson Hoftebag

kr 449
Lawson Rod & Reel Carrier 70 cm OneSize

Lawson Rod & Reel Carrier 70 cm

kr 429
Lawson Stangtube 6068 7,5 cm x 130 cm

Lawson Stangtube 6068

kr 429
Daiwa Prorex Stalker Rod Bag 270

Daiwa Prorex Stalker Rod Bag

kr 399
Lawson Fiskeveske L - 3 Rom / Fis

Lawson Fiskeveske

kr 399
Abu Garcia Fiskeveske Allround Game Bag

Abu Garcia Fiskeveske Allround Game Bag

kr 399
Rapala Sportsman'S 13 Fiskeveske

Rapala Sportsman'S 13 Fiskeveske

kr 399
Lawson Stangtube 6066 7,5 cm x 110 cm

Lawson Stangtube 6066

kr 389
Lawson Stangtube 6064 7,5 cm x 95 cm

Lawson Stangtube 6064

kr 349
Filters
Sort
display