Rask levering Trygg betaling med Svea Enkel retur Gratis frakt ved kjøp over 1000kr*
Søk

Vattert jakke Barn & Junior

Vattert Jakke Barn & Junior: Komfort og Varme for Aktive Barn

Når kulden setter inn, er en vattert jakke et uunnværlig plagg for å holde barna varme og komfortable. Hos Brukås Sport tilbyr vi et bredt utvalg av vatterte jakker for barn og juniorer som kombinerer funksjonalitet, kvalitet og stil. Våre vatterte jakker er designet for å gi maksimal varme og bevegelsesfrihet, slik at barna kan nyte utendørsaktiviteter selv på de kaldeste dagene.

Varme og Isolasjon: Våre vatterte jakker er fylt med høykvalitets isolasjonsmaterialer som gir utmerket varmeisolasjon. Dette sikrer at barna holder seg varme, selv under de mest utfordrende værforhold. Vatteringen gir en jevn varmefordeling og beholder sin isolerende effekt selv etter gjentatt bruk og vask.

Komfort og Bevegelsesfrihet: Komfort er essensielt for aktive barn. Våre vatterte jakker er laget av myke, lette materialer som gir god bevegelsesfrihet, slik at barna kan leke og bevege seg uten begrensninger. Justerbare hetter, mansjetter og midjer sørger for en tilpasset passform som holder varmen inne og kulden ute.

Holdbarhet og Kvalitet: En vattert jakke fra Brukås Sport er en investering i kvalitet. Vi bruker slitesterke materialer og robuste konstruksjoner som tåler daglig bruk og røffe leker. Våre jakker er designet for å vare, slik at de kan gå i arv til yngre søsken eller brukes sesong etter sesong.

Stil og Design: Vi vet at stil er viktig for både barn og foreldre. Derfor tilbyr vi vatterte jakker i et bredt spekter av farger og design, fra klassiske og tidløse modeller til moderne og sporty stiler. Våre jakker er ikke bare funksjonelle, men også stilige, slik at barna kan føle seg bra og se flotte ut.

Allsidighet: Våre vatterte jakker er perfekte for en rekke aktiviteter, fra skole og lek til utendørs eventyr og vinterferier. De er lette å pakke og ta med, slik at barna alltid er forberedt på skiftende værforhold.

Utforsk vårt utvalg av vatterte jakker for barn og juniorer på www.brukas.no, og finn den perfekte jakken for dine behov. Vårt dedikerte team er alltid klare til å gi råd og veiledning, slik at du kan velge den beste vatterte jakken for dine barn.

Opplev kombinasjonen av varme, komfort og stil med vatterte jakker for barn og juniorer fra Brukås Sport, og sørg for at de små holder seg varme og glade gjennom hele vinteren!

Les mer ↓
Se som Grid Liste
Sorter etter
Vis per side
Helly Hansen  Jr Isfjord Down Jacket 2.0 8

Helly Hansen Jr Isfjord Down Jacket 2.0

kr 1 999
Helly Hansen  Jr Isfjord Down Jacket 2.0 8

Helly Hansen Jr Isfjord Down Jacket 2.0

kr 1 999
Volcom Vernon Ins Jacket 8

Volcom Vernon Ins Jacket

kr 1 799
Volcom Vernon Ins Jacket 14

Volcom Vernon Ins Jacket

kr 1 799

Bergans Oppdal Insulated Youth Jkt

kr 1 540 kr 2 200

Helly Hansen JR JEWEL JACKET

kr 1 169 kr 1 799

Helly Hansen Jr Quest Jacket

kr 1 169 kr 1 799

Helly Hansen Jr Jewel Jacket

kr 899 kr 1 799

Helly Hansen Jr Level Jacket

kr 749 kr 1 499

Volcom Westerlies Ins Jacket

kr 719 kr 1 799

Helly Hansen K Rider 2.0 Ins Jacket

Vår bestselgende isolerte jakke for barn – perfekt for skikjøring og aking.
kr 699 kr 1 399

Twentyfour Dal Vattert Jakke J

kr 549 kr 999
Filters
Sort
display