Rask levering Trygg betaling med Svea Enkel retur Gratis frakt ved kjøp over 1000kr*
Søk

Vattert bukse Barn & Junior

Vattert Bukse Barn & Junior: Varme og Komfort for Kaldt Vær

Når kulda setter inn, er det viktig å holde barna varme og komfortable, slik at de kan nyte utendørsaktiviteter uten begrensninger. Hos Brukås Sport tilbyr vi et bredt utvalg av vatterte bukser for barn og juniorer som kombinerer funksjonalitet, kvalitet og stil. Våre vatterte bukser er designet for å gi maksimal varmeisolasjon og bevegelsesfrihet, slik at barna kan leke og utforske selv på de kaldeste dagene.

Varme og Isolasjon: Våre vatterte bukser er fylt med høykvalitets isolasjonsmaterialer som gir utmerket varmeisolasjon. Dette sikrer at barna holder seg varme, selv under de mest utfordrende værforhold. Vatteringen gir en jevn varmefordeling og beholder sin isolerende effekt selv etter gjentatt bruk og vask.

Komfort og Bevegelsesfrihet: Komfort er essensielt for aktive barn. Våre vatterte bukser er laget av myke, lette materialer som gir god bevegelsesfrihet, slik at barna kan leke og bevege seg uten begrensninger. Elastiske midjer og justerbare seler sørger for en tilpasset passform som holder varmen inne og kulden ute.

Holdbarhet og Kvalitet: En vattert bukse fra Brukås Sport er en investering i kvalitet. Vi bruker slitesterke materialer og robuste konstruksjoner som tåler daglig bruk og røffe leker. Våre bukser er designet for å vare, slik at de kan gå i arv til yngre søsken eller brukes sesong etter sesong.

Stil og Design: Vi vet at stil er viktig for både barn og foreldre. Derfor tilbyr vi vatterte bukser i et bredt spekter av farger og design, fra klassiske og tidløse modeller til moderne og sporty stiler. Våre bukser er ikke bare funksjonelle, men også stilige, slik at barna kan føle seg bra og se flotte ut.

Allsidighet: Våre vatterte bukser er perfekte for en rekke aktiviteter, fra skole og lek til utendørs eventyr og vinterferier. De er lette å pakke og ta med, slik at barna alltid er forberedt på skiftende værforhold.

Utforsk vårt utvalg av vatterte bukser for barn og juniorer på www.brukas.no, og finn den perfekte buksen for dine behov. Vårt dedikerte team er alltid klare til å gi råd og veiledning, slik at du kan velge den beste vatterte buksen for dine barn.

Opplev kombinasjonen av varme, komfort og stil med vatterte bukser for barn og juniorer fra Brukås Sport, og sørg for at de små holder seg varme og glade gjennom hele vinteren!

Les mer ↓
Se som Grid Liste
Sorter etter
Vis per side
Volcom Barkley Ins Bib Overall 14

Volcom Barkley Ins Bib Overall

kr 1 999
Volcom Freakin Youth Snow Chino 14

Volcom Freakin Youth Snow Chino

kr 1 399

Phenix Leo Jr. Salopette

kr 1 199 kr 2 999
Helly Hansen  JR LEGENDARY PANT 8

Helly Hansen JR LEGENDARY PANT

kr 1 199

Volcom Silver Pine Ins Pant

kr 899 kr 1 799

Bergans Storm Ins Kids Pnt

kr 660 kr 1 100

Helly Hansen Jr Legendary Pant

kr 599 kr 1 199

Icepeak Lagos Jr

kr 449 kr 899

Bergans Storm Ins Kids Pnt

kr 440 kr 1 100
Twentyfour  Dal Vattert Bukse G 152

Twentyfour Dal Vattert Bukse G

kr 439

Twentyfour Dal Vattert Bukse Jente

kr 399 kr 799

Skogstad Rime 2-lags teknisk selebukse

kr 331 kr 599

Skogstad Rime 2-lags teknisk selebukse

kr 299 kr 599

Icepeak ICEPEAK NOAH JR

kr 269 kr 899

Icepeak Lisman Jr

Bukse til gutt med avtagbare seler
kr 269 kr 899

Skogstad Pluto 2-lags teknisk bukse

kr 249 kr 499
Filters
Sort
display