Rask levering Trygg betaling med Svea Enkel retur Gratis frakt ved kjøp over 1000kr*
Søk

Ull BH for Damer: Naturlig Komfort og Støtte

Når det gjelder undertøy, er det ingen overraskelse at ull er et foretrukket valg for mange kvinner. Med en unik evne til å regulere kroppstemperaturen, fuktighetstransport og naturlig luktresistens, gir en ull BH optimal komfort og støtte gjennom hele dagen.

Hos Brukås Sport har vi et variert utvalg ull BH-er fra kvalitetsmerker som Aclima, Devold og Icebreaker. Enten du søker etter en ull BH for daglig bruk, turer i friluft, eller bare ønsker å kjenne den myke følelsen av naturlig ull mot huden, har vi noe for enhver smak og behov. Med ulike stiler, farger og passformer, kan du være sikker på å finne din perfekte match.

Besøk oss på www.brukas.no for å utforske hele vårt utvalg av ull BH-er, eller kom innom Brukås Sport for å prøve og kjenne kvaliteten selv. Vårt dedikerte team er her for å hjelpe deg med å finne den ideelle BH-en for din livsstil og aktivitetsnivå.

Oppdag fordelene ved en ull BH fra Brukås Sport - naturlig komfort og støtte som varer.

Les mer ↓
Se som Grid Liste
Sorter etter
Vis per side
Devold  Nibba Fleece Merino Bra Xs

Devold Nibba Fleece Merino Bra

kr 649
Aclima Hotwool Sports Top Xs

Aclima Hotwool Sports Top

HotWool er plaggene du bruker under kalde forhold, eller når aktivitetsnivået er lavt til moderat. Disse plaggene er en klar favoritt bland de som jobber ute eller jakter. Ullfrotté stoffet er strikket med små løkker på innsiden som holder på varm luft. Produktet ble utviklet av Aclima i samarbeid med Forsvaret, og de militære NATO styrkene bruker det fortsatt på grunn av slitestyrken og overlegen isolasjon.
kr 599
Aclima  Fleecewool Top, Woman Xl

Aclima Fleecewool Top, Woman

kr 599

Icebreaker Wmns Sprite Racerback Bra

kr 290 kr 549
Filters
Sort
display