Rask levering Trygg betaling med Svea Enkel retur Gratis frakt ved kjøp over 1000kr*
Søk

Treningsklær Dame

Treningsklær Dame: Komfort og Ytelse for Alle Treningsøkter

Riktige treningsklær kan gjøre en stor forskjell for treningsopplevelsen din. Hos Brukås Sport tilbyr vi et bredt utvalg av treningsklær for damer som kombinerer kvalitet, funksjonalitet og stil. Våre produkter er designet for å gi maksimal komfort og ytelse, uansett om du trener hjemme, på treningssenteret eller utendørs.

Høy Kvalitet: Våre treningsklær for damer er nøye utvalgt for å sikre høy kvalitet og gunstig ytelse. Med slitesterke materialer og presis konstruksjon sikrer vi at våre produkter gir en utmerket treningsopplevelse. Vårt utvalg inkluderer både tradisjonelle og moderne stiler, slik at du kan velge det som passer best for dine behov.

Allsidighet: Vi tilbyr et bredt spekter av treningsklær som dekker alle typer trening, fra styrketrening og kondisjonstrening til yoga og løping. Uansett hvilken type trening du driver med, finner du de rette klærne hos oss. Vårt utvalg inkluderer produkter som treningstopper, tights, shorts, sports-BH-er, og mye mer, slik at du alltid kan finne noe som passer dine spesifikke behov.

Effektivitet: Våre treningsklær er utviklet for å gi maksimal effektivitet og ytelse under treningsøktene. Med fukttransporterende materialer og ergonomiske design sikrer vi at du kan bevege deg fritt og komfortabelt. Våre produkter er testet og godkjent av erfarne treningsentusiaster, slik at du kan være trygg på at du får de beste klærne for dine behov.

Holdbare Materialer: Våre treningsklær for damer er laget av slitesterke materialer som tåler tøffe forhold og hyppig bruk. Med sterk konstruksjon sikrer vi at våre produkter gir langvarig ytelse og pålitelighet. Våre produkter er designet for å vare, slik at du kan stole på dem sesong etter sesong.

Brukervennlighet: Våre treningsklær er designet med brukervennlighet i tankene. Med praktiske funksjoner som justerbare stropper, elastiske midjebånd og lommer er de enkle å bruke, selv for nybegynnere. Dette gjør det enkelt å forberede seg til trening og fokusere på å nå dine mål.

Stil og Design: Vi vet at treningsklær også kan reflektere personlig stil. Derfor tilbyr vi våre treningsklær i ulike design og farger, slik at du kan finne noe som passer din smak. Våre produkter er ikke bare funksjonelle, men også estetisk tiltalende, slik at du kan føle deg trygg og stolt av klærne du bruker.

Utforsk vårt utvalg av treningsklær for damer på www.brukas.no, og finn de perfekte klærne for dine treningsøkter. Vårt dedikerte team er alltid klare til å gi råd og veiledning, slik at du kan velge de beste treningsklærne for dine behov.

Opplev kombinasjonen av kvalitet, funksjonalitet og stil med treningsklær for damer fra Brukås Sport, og nyt en komfortabel og effektiv treningsopplevelse!

Les mer ↓
Se som Grid Liste
Sorter etter
Vis per side
Swix Motion Premium Jacket W Xl

Swix Motion Premium Jacket W

kr 1 300
Swix Motion Premium Jacket W Xl

Swix Motion Premium Jacket W

kr 1 300
Swix Focus Warm Tights W Xs

Swix Focus Warm Tights W

Varm skitights til dame som sitter tett til huden. Elastisk, pustende og komfortabel.
kr 1 100

Johaug Advance Primaloft Hybrid

kr 1 018 kr 1 699
Swix Pace High Waist Cropped Tights W Xs

Swix Pace High Waist Cropped Tights W

Korte tights til dame i behagelig 4-veis stretch. Designet for å heve nivået, selv på de tøffeste øktene.
kr 1 000
Swix Motion Premium Vest W Xl

Swix Motion Premium Vest W

kr 1 000
Swix Motion Premium Tights W Xl

Swix Motion Premium Tights W

kr 1 000
Craft Adv Essence Wind Tights W Xl

Craft Adv Essence Wind Tights W

kr 999
Dæhlie Jacket Intensity Wmn Xl

Dæhlie Jacket Intensity Wmn

kr 999
Dæhlie Tights Athlete Wmn Xl

Dæhlie Tights Athlete Wmn

kr 999

Dæhlie Tights Winter Wool 2.0 Wmn

kr 971 kr 1 499
Johaug Concept Pants Xs

Johaug Concept Pants

kr 969
Swix Quantum Ultrawicking Nts Top W Xs

Swix Quantum Ultrawicking Nts Top W

Treningsgenser til bruk som innerste lag. Genseren har en kombinasjon av ekstremt god fukttransport og isolasjon.
kr 900
Bilde av Röhnisch Thermo Windstopper Jacket

Röhnisch Thermo Windstopper Jacket

kr 899
Röhnisch Thermo Windstopper Jacket Xs

Röhnisch Thermo Windstopper Jacket

kr 899
Swix Roadline Light Shorts W Xs

Swix Roadline Light Shorts W

kr 800
Filters
Sort
display