Søk

Trekking/Bysykkel

Se som Grid Liste
Sorter etter
Vis per side

Haibike Xduro Adventr 5.0 2020

Giant 20 Revolt E+ Pro

Haibike Sduro Trekking 6.0 He 2020

Haibike Sduro Trekking 6.0 er "storebroren" til testvinneren trekking 4.0. Sykkelen er utstyrt med samme kraftige ramme og like brede og behagelige dekk. I tillegg til dette har sykkelen dobbelt så mange gir som trekking 4.0 i tillegg til et større display. Gir- og bremsesystem er også ett hakk opp i forhold til trekking 4.0. Alt i alt en meget god el-sykkel!

Haibike Sduro Trekking 5.0 He 2020

Med Haibike Sduro Trekking 5.0 får du en svært godt utstyrt trekking-sykkel. Sykkelen kommer ferdig utstyrt med lys, skjermer, støtte og bagasjebrett. Yamahas kraftige og driftsikre PW-ST motor, samt det integrerte batteriet på 500wh gjør at dette er en sykkel som også fungerer utmerket på de noe lengre turene. Shimano XT T8000, 20-speed girsystem

Winora Yakun Urban

En urban og meget kul elsykkel fra Winora. På Winora vil du finne det ypperste av motoralternativer og utstyr fra ledende produsenter som f.eks. Yamaha og Lupine. Leveres med den Yamahas kraftige PW-X motor. Batteriet på 500wh gjør at denne sykkelen også passer utmerket dersom du skal på lengre turer.

Giant 21 Explore E+ 2 SMART GTS

Giant 21 Explore E+ 2 SMART STA

Filters
Sort
display