Søk

Swix HS10 Yellow, 0°C/+10°C, 60g

Merke: Swix
Tilgjengelighet: På lager
kr 129
decrease increase
HS10 - High Speed 10 Gul. En glimrende voks på varme forhold!

HS-serien er glidvokser til trening og konkurranse med meget gode glidegenskaper.

HS10 er ideell under varme forhold, som de man ofte møter mot slutten av sesongen.

High Speed (HS) er spesielt utviklet for yngre konkurranseløpere og den ambisiøse mosjonisten. Alle varmvoksene i denne serien har høy ytelse og god slitestyrke. Dette gjør de til et rimelig alternativ til både konkurranse og trening.

Om HS10: HS10 er en god voks for grunnpreparering, men også en fin treningsvoks. Voksen er lett å smelte, og svært praktisk å arbeide med. Swix HS8 inneholder ikke fluor og passer godt til både trening og konkurranse. I konkurranser anbefaler vi å bruke den som topping på siste lag.

Hvordan påføre glideren: Hastigheten på smørejernet bør være ca. 8-10 sek. på en skøyte- eller alpinski. Voksen kan varmes opp på nytt etter nedkjøling til romtemperatur (10 min.) for bedre holdbarhet. Viktig å ha et godt smørejern for å få effektiv smelting av voksen. Anbefalt smørejernstemp: 150°C.
HS10 - High Speed 10 Gul. En glimrende voks på varme forhold!

HS-serien er glidvokser til trening og konkurranse med meget gode glidegenskaper.

HS10 er ideell under varme forhold, som de man ofte møter mot slutten av sesongen.

High Speed (HS) er spesielt utviklet for yngre konkurranseløpere og den ambisiøse mosjonisten. Alle varmvoksene i denne serien har høy ytelse og god slitestyrke. Dette gjør de til et rimelig alternativ til både konkurranse og trening.

Om HS10: HS10 er en god voks for grunnpreparering, men også en fin treningsvoks. Voksen er lett å smelte, og svært praktisk å arbeide med. Swix HS8 inneholder ikke fluor og passer godt til både trening og konkurranse. I konkurranser anbefaler vi å bruke den som topping på siste lag.

Hvordan påføre glideren: Hastigheten på smørejernet bør være ca. 8-10 sek. på en skøyte- eller alpinski. Voksen kan varmes opp på nytt etter nedkjøling til romtemperatur (10 min.) for bedre holdbarhet. Viktig å ha et godt smørejern for å få effektiv smelting av voksen. Anbefalt smørejernstemp: 150°C.
*
*
*
Filters
Sort
display