Rask levering Trygg betaling med Svea Enkel retur Gratis frakt ved kjøp over 1000kr*
Søk

SUP: Utforsk Vannet med Stand Up Paddleboards av Høy Kvalitet

Stand Up Paddleboarding (SUP) er en spennende og allsidig vannsport som passer for alle aldre og ferdighetsnivåer. Hos Brukås Sport tilbyr vi et bredt utvalg av SUP-utstyr som kombinerer kvalitet, funksjonalitet og holdbarhet. Våre produkter er designet for å gi maksimal ytelse og glede, uansett om du er nybegynner eller en erfaren padler.

Høy Kvalitet: Vårt SUP-utstyr er nøye utvalgt for å sikre høy kvalitet og gunstig ytelse. Med slitesterke materialer og presis konstruksjon sikrer vi at våre paddleboards gir en utmerket opplevelse på vannet. Vårt utvalg inkluderer både tradisjonelle og moderne produkter, slik at du kan velge det som passer best for dine behov.

Allsidighet: Vi tilbyr et bredt spekter av SUP-utstyr som dekker alle aspekter av sporten, fra paddleboards og padler til sikkerhetsutstyr og tilbehør. Uansett hvilket nivå du er på, finner du det rette utstyret hos oss. Vårt utvalg inkluderer produkter for både flatvannspadling og bølgepadling, slik at du alltid kan finne noe som passer dine spesifikke behov.

Effektivitet: Vårt SUP-utstyr er utviklet for å gi maksimal effektivitet og ytelse på vannet. Med presise design og funksjonelle løsninger sikrer vi at du kan padle med letthet og kontroll. Våre produkter er testet og godkjent av erfarne padlere, slik at du kan være trygg på at du får det beste utstyret for dine behov.

Holdbare Materialer: Vårt SUP-utstyr er laget av slitesterke materialer som tåler tøffe forhold og hyppig bruk. Med sterk konstruksjon sikrer vi at våre paddleboards gir langvarig ytelse og pålitelighet. Våre produkter er designet for å vare, slik at du kan stole på dem sesong etter sesong.

Brukervennlighet: Vårt SUP-utstyr er designet med brukervennlighet i tankene. Med enkle monteringsløsninger og praktiske funksjoner er de raske og enkle å bruke, selv for nybegynnere. Dette gjør det enkelt å komme i gang med padlingen og fokusere på å nyte opplevelsen.

Stil og Design: Vi vet at utstyr også kan reflektere personlig stil. Derfor tilbyr vi våre paddleboards i ulike design og farger, slik at du kan finne noe som passer din smak. Våre produkter er ikke bare funksjonelle, men også estetisk tiltalende, slik at du kan føle deg trygg og stolt av utstyret du bruker.

Utforsk vårt utvalg av SUP-utstyr på www.brukas.no, og finn det perfekte utstyret for dine padleopplevelser. Vårt dedikerte team er alltid klare til å gi råd og veiledning, slik at du kan velge det beste SUP-utstyret for dine behov.

Opplev kombinasjonen av kvalitet, funksjonalitet og glede med SUP-utstyr fra Brukås Sport, og nyt en vellykket og minneverdig padleopplevelse!

Les mer ↓
Se som Grid Liste
Sorter etter
Vis per side

Aquatone Mega Jungle 16'0" Club SUP

kr 7 799 kr 12 999

Aquatone Club 8'0" badeplattform

kr 3 999 kr 7 999

Aquatone Flame 12'6" Touring SUP

kr 3 999 kr 6 999

Aquatone Wave Plus 11`0" All-Round Sup

kr 2 999 kr 5 499

Aquatone Wave Plus 12`0" All-Round Sup

kr 2 899 kr 5 799

Aquatone Neon 9'0" All-Round Youth Sup

kr 2 249 kr 4 499

Aquatone Air Chair

kr 1 999 kr 4 499

Aquatone Superpump V2 elektrisk pumpe til SUP

kr 749 kr 1 199

Aquatone Turbo Hand Pump

kr 549 kr 999

Aquatone Select Nylon Safety Vest

kr 349 kr 699

Aquatone Compact Sup Backpack 78L

kr 249 kr 399

Aquatone Double Action Pump Lite

kr 249 kr 499

Aquatone 9" Fin Nylon Reinforced Center Fin

kr 99 kr 199

Aquatone 9.0 Sup Coil Leash

kr 99 kr 199
Filters
Sort
display