Rask levering Trygg betaling med Svea Enkel retur Gratis frakt ved kjøp over 1000kr*
Søk

Sportsernæring

Sportsernæring: Optimal Ytelse og Raskere Restitusjon

For å prestere best mulig under trening og konkurranser, er riktig ernæring avgjørende. Hos Brukås Sport tilbyr vi et bredt utvalg av sportsernæring som kombinerer kvalitet, smak og effektivitet. Våre produkter er designet for å gi deg den nødvendige energien og næringen for å yte ditt beste, uansett hvilken aktivitet du driver med.

Høy Kvalitet: Vår sportsernæring er nøye utvalgt for å sikre høy kvalitet og gunstig ytelse. Med nøye balanserte ingredienser og innovative formler sikrer vi at våre produkter gir den energien og restitusjonen du trenger. Vårt utvalg inkluderer både tradisjonelle og moderne produkter, slik at du kan velge det som passer best for dine behov.

Allsidighet: Vi tilbyr et bredt spekter av sportsernæring som dekker alle typer behov, fra energibarer og -gels til proteintilskudd og elektrolyttdrikker. Uansett hvilken type aktivitet du driver med, finner du den rette ernæringen hos oss. Vårt utvalg inkluderer produkter som er spesielt utviklet for ulike faser av treningen – før, under og etter – slik at du alltid kan finne noe som passer dine spesifikke behov.

Effektivitet: Vår sportsernæring er utviklet for å gi maksimal effektivitet under treningsøktene og konkurransene. Med raskt tilgjengelig energi og essensielle næringsstoffer sikrer vi at du kan opprettholde høy ytelse og komme deg raskere etter harde økter. Våre produkter er testet og godkjent av erfarne idrettsutøvere, slik at du kan være trygg på at du får det beste utstyret for dine behov.

Smak og Varietet: Våre produkter er ikke bare effektive, men også velsmakende. Vi vet at smak er viktig, derfor tilbyr vi sportsernæring i et bredt spekter av smaker og teksturer, slik at du kan finne noe som passer din smak. Våre produkter gjør det enklere og mer behagelig å opprettholde riktig ernæring gjennom hele treningsøkten.

Brukervennlighet: Våre sportsernæringsprodukter er designet med brukervennlighet i tankene. Med praktiske emballasjeløsninger og enkle doseringsalternativer er de raske og enkle å bruke, selv under intense treningsøkter. Dette gjør det enkelt å få i seg den nødvendige energien og næringen uten å avbryte treningen.

Stil og Design: Vi vet at utstyr også kan reflektere personlig stil. Derfor tilbyr vi våre sportsernæringsprodukter i ulike design og pakninger, slik at du kan finne noe som passer din smak. Våre produkter er ikke bare funksjonelle, men også estetisk tiltalende, slik at du kan føle deg trygg og stolt av utstyret du bruker.

Utforsk vårt utvalg av sportsernæring på www.brukas.no, og finn de perfekte produktene for å optimalisere treningsøktene dine og forbedre restitusjonen. Vårt dedikerte team er alltid klare til å gi råd og veiledning, slik at du kan velge den beste sportsernæringen for dine behov.

Opplev kombinasjonen av kvalitet, effektivitet og smak med sportsernæring fra Brukås Sport, og ta treningen til neste nivå!

Les mer ↓
Se som Grid Liste
Sorter etter
Vis per side

Winforce Carbo Basic Plus

NB: Kort holdbarhet! Best før Oktober 2024!
kr 299 kr 499
Fuel of Norway  Loaded EnergiGel sitron

Fuel of Norway Loaded EnergiGel sitron

Fuel of Norway har sammen med fagmiljøene i Norge utviklet en helt ny EnergiGel som skal bidra til et høyere opptak av karbohydrat enn andre gels.
kr 50
Fuel of Norway  Energigel+ Sitron&Lime

Fuel of Norway Energigel+ Sitron&Lime

Fuel of Norway Energigel Sitron & Lime inneholder karbohydrater og koffein som bidrar til økt prestasjon og raskere restitusjon.
kr 45
Fuel of Norway  ProteinBar Salt Karamell 50g

Fuel of Norway ProteinBar Salt Karamell 50g

Fuel of Norway har utviklet en helt ny ProteinBar som optimaliserer restitusjon, innhold og smak. Barene er utviklet sammen med noen av landets beste utøvere inne ulike idretter og vi er derfor sikre på at denne faller i smak hos deg.
kr 45
Fuel of Norway  Energigel Blåbær 55g One Size

Fuel of Norway Energigel Blåbær 55g

Fuel of Norway EnergiGel er en gel basert ekte fruktjuice og kjente norske smaker.
kr 45
Fuel of Norway  Energigel Bringebær 55g

Fuel of Norway Energigel Bringebær 55g

Fuel of Norway EnergiGel er en gel basert ekte fruktjuice og kjente norske smaker.
kr 45
Fuel of Norway  Energigel+ frisk frukt

Fuel of Norway Energigel+ frisk frukt

Fuel of Norway EnergiGel er en gel basert på ekte fruktjuice og kjente norske smaker.
kr 45
Maxim  40% Protein Bar Crispy Brownie 50 g

Maxim 40% Protein Bar Crispy Brownie 50 g

kr 35
Maxim  Hero Chocolate proteinbar 57g

Maxim Hero Chocolate proteinbar 57g

kr 34
Maxim  Hunky Peanut proteinbar 55g

Maxim Hunky Peanut proteinbar 55g

kr 31
Maxim Energy Bar 55G Sweet&Salty 58

Maxim Energy Bar 55G Sweet&Salty

Sportsernæring
kr 29
Filters
Sort
display