Sous-Vide Maskin 8-10 liter Brecom
Tilgjengelighet: Få på lager
SVC-100- -Brecom sous-vide maskin, 8,5 liter.
Varmebehandler vakuumerte matvarer
Matvarer tilberedes i sin egen kraft
Tid og temperatur instillinger
Populær måte å tilberede mat i restaurant bransje
Sous-vide (under vakuum) er en måte å tilberede mat, der maten vakuumpakkes stort sett i plast, og varmebehandles i emballasjen. Det skilles mellom metoder for mat som skal konserveres lenge, og mat som skal konsumeres med en gang. Førstnevnte brukes for produktet selges som kjølevare, og varmes i pakningen hjemme hos forbruker. Fordi produktet tilberedes i sin egen kraft bevares farge og smak bedre.
Vindu i toppen.
Vindu i toppen
LCD Display
Justerbare timer og temperatur fra 0-90 grader
Patentert vann sirkulerings system gir en temperatur kontroll på 0,5 grader
Lett å betjene og går stille
Avtagbar strømledning
Rustfritt stål
Passer de fleste standard vakuumposer
Størrelse 380 x 250 x 220 mm utvendig
Størrelse innvendig 300 x 220 x 150mm
800W heating system som oppnår ønsket temperatur kjapt