Rask levering Trygg betaling med Svea Enkel retur Gratis frakt ved kjøp over 1000kr*
Søk

Skivest: Allsidig Lag for Varme og Bevegelsesfrihet

Når du begir deg ut i vinterlandskapet, er en skivest et viktig plagg som gir ekstra varme uten å begrense bevegelsesfriheten. Hos Brukås Sport tilbyr vi et bredt utvalg av skivester som kombinerer funksjonalitet, kvalitet og stil. Våre skivester er designet for å gi maksimal komfort og isolasjon, slik at du kan nyte hver skitur til det fulle.

Tekniske Materialer: Våre skivester er laget av avanserte, pustende materialer som effektivt holder deg varm uten å overopphete. Materialene gir også beskyttelse mot vind og lett snø, slik at du kan holde deg komfortabel under ulike værforhold. Isolasjon av høy kvalitet sikrer at du holder varmen på kalde dager.

Komfort og Bevegelsesfrihet: Komfort og bevegelsesfrihet er avgjørende for en god skiopplevelse. Våre skivester er designet med ergonomiske snitt og lette materialer som gir deg full bevegelsesfrihet. Dette gjør dem ideelle for både intensiv skikjøring og avslappende turer. Med justerbare elementer kan du tilpasse vesten for en perfekt passform.

Holdbarhet og Kvalitet: Skivester fra Brukås Sport er en investering i kvalitet. Vi bruker slitesterke materialer og solide konstruksjoner som tåler daglig bruk og tøffe forhold. Våre vester er designet for å vare, slik at du kan stole på dem sesong etter sesong.

Stil og Design: Vi vet at stil også er viktig når du velger skiklær. Derfor tilbyr vi skivester i et bredt spekter av farger og design, slik at du kan finne noe som passer din personlige smak. Våre vester er ikke bare funksjonelle, men også stilige, slik at du kan føle deg bra og se flott ut i bakken.

Allsidighet: Våre skivester er perfekte for en rekke vinteraktiviteter, fra alpint og langrenn til toppturer og fjellskiturer. Uansett om du er en nybegynner eller en erfaren skiløper, finner du den rette skivesten hos oss. Vårt utvalg dekker alle behov, slik at du alltid kan finne noe som passer for dine vintereventyr.

Tilbehør og Utstyr: For å få mest mulig ut av skivesten, tilbyr vi også et bredt utvalg av tilbehør som hansker, luer, hals, sokker og annet tilbehør. Alt du trenger for en komplett skiopplevelse finner du hos oss.

Utforsk vårt utvalg av skivester på www.brukas.no, og finn den perfekte vesten for dine behov. Vårt dedikerte team er alltid klare til å gi råd og veiledning, slik at du kan velge den beste skivesten for dine aktiviteter.

Opplev kombinasjonen av komfort, stil og funksjonalitet med skivester fra Brukås Sport, og nyt vinterens eventyr til det fulle!

Les mer ↓
Se som Grid Liste
Sorter etter
Vis per side
Swix  Surmount Primaloft Vest M Xl

Swix Surmount Primaloft Vest M

kr 1 600
Swix  Surmount Primaloft Vest W Xs

Swix Surmount Primaloft Vest W

kr 1 600
Craft  Adv Essence Warm Vest W Xs

Craft Adv Essence Warm Vest W

kr 1 199
Craft  Adv Essence Warm Vest M Xl

Craft Adv Essence Warm Vest M

kr 1 199
Filters
Sort
display