Rask levering Trygg betaling med Svea Enkel retur Gratis frakt ved kjøp over 1000kr*
Søk

Skistaver Langrenn

Skistaver Langrenn: Optimal Støtte og Ytelse i Løypene

Skistaver er en essensiell del av langrenns utstyret, som gir deg nødvendig støtte og kraftoverføring i hver stavtak. Hos Brukås Sport tilbyr vi et bredt utvalg av skistaver for langrenn som kombinerer funksjonalitet, kvalitet og stil. Våre skistaver er designet for å gi maksimal ytelse og komfort, slik at du kan nyte hver tur i løypene.

Lettvekt og Holdbarhet: Våre skistaver er laget av høykvalitets materialer som karbonfiber og aluminium, som sikrer lettvekt og holdbarhet. Disse materialene gir best mulig balanse mellom styrke og vekt, slik at du får kraftig fraspark uten å måtte bære på tunge staver. Dette gjør våre skistaver ideelle for både nybegynnere og erfarne skiløpere.

Komfort og Ergonomi: Våre skistaver er designet med komfort i tankene. Med ergonomiske håndtak og justerbare stropper sikrer vi en god passform som følger håndens naturlige bevegelser. Dette gir best mulig støtte og komfort, selv under lange og krevende turer. Våre håndtak gir også et sikkert grep, slik at du kan fokusere på teknikken uten å bekymre deg for at stavene sklir.

Ytelse og Stabilitet: For å få mest mulig ut av langrennsski er det viktig med skistaver som gir god stabilitet og kontroll. Våre skistaver er utstyrt med stive rør og solide trinser som sikrer effektiv kraftoverføring og forbedret balanse. Uansett om du går klassisk eller skøyter, vil våre skistaver gi deg den nødvendige stabiliteten og ytelsen i løypene.

Stil og Design: Vi vet at stil også er viktig når du velger utstyr. Derfor tilbyr vi skistaver i et bredt spekter av farger og design, slik at du kan finne noe som passer din personlige smak. Våre skistaver er ikke bare funksjonelle, men også stilige, slik at du kan føle deg bra og se flott ut i løypene.

Allsidighet: Våre skistaver er perfekte for en rekke langrenns aktiviteter, fra rolige turer i marka til intense treningsøkter og konkurranser. Uansett om du er en nybegynner eller en erfaren skiløper, finner du de rette skistavene hos oss. Vårt utvalg dekker alle behov, slik at du alltid kan finne noe som passer for dine langrenns eventyr.

Tilbehør og Utstyr: For å få mest mulig ut av langrennsturen, er det viktig med riktig tilbehør og utstyr. Vi tilbyr et bredt utvalg av trinser, stropper og annet tilbehør som kompletterer dine skistaver. Alt du trenger for en komplett og optimal langrenns opplevelse finner du hos oss.

Utforsk vårt utvalg av skistaver for langrenn på www.brukas.no, og finn de perfekte stavene for dine behov. Vårt dedikerte team er alltid klare til å gi råd og veiledning, slik at du kan velge de beste skistavene for dine aktiviteter.

Opplev kombinasjonen av lettvekt, komfort og ytelse med skistaver for langrenn fra Brukås Sport, og nyt vinterens langrenns turer til det fulle!

Les mer ↓
Se som Grid Liste
Sorter etter
Vis per side
Swix  Triac 4.0 Aero 165/

Swix Triac 4.0 Aero 22/23

kr 4 000
Swix Quantum Q1 Pole 157.5/

Swix Quantum Q1 Pole

Swix Quantum Q1 er en konkurransestav som er perfekt balansert med utmerket stivhet, pendel og vektegenskaper. Denne modellen følger det nye målesystemet for staver.
kr 2 300

Swix Triac 3.0, IPM carbon composite

kr 1 699 kr 3 699
Swix  Dynamic D1 Pole 170/

Swix Dynamic D1 Pole 22/23

kr 1 500

Swix Quantum 2

kr 1 429 kr 2 199

Swix Quantum 1

kr 1 299 kr 2 799
Swix  Quantum 5 1750

Swix Quantum 5

kr 999

OneWay Storm 5 Mag

kr 900 kr 1 500
Swix  Dynamic D3 Pole 170/

Swix Dynamic D3 Pole 22/23

kr 800

Swix Quantum 4

kr 799 kr 1 499

OneWay Storm 6 Mag

kr 660 kr 1 100
Swix Dynamic D2 Pole, Just Click, Pcu 130/

Swix Dynamic D2 Pole, Just Click, Pcu

kr 660

Swix Triac Junior Pole, Tbs

kr 650 kr 1 000

Swix Triac 4.0 Jr

kr 649 kr 999
Swix  Dynamic D1 Junior Alu Pole 95/

Swix Dynamic D1 Junior Alu Pole

kr 600

Swix Triac JR 3.0 TCS

kr 599 kr 1 499
Filters
Sort
display