Rask levering Trygg betaling med Svea Enkel retur Gratis frakt ved kjøp over 1000kr*
Søk

Skilue & Skihansker

Skilue & Skihansker: Essensiell Beskyttelse og Komfort for Vinteraktiviteter

Når du er ute i vinterlandskapet, er det viktig å holde hodet og hendene varme og beskyttet. Hos Brukås Sport tilbyr vi et bredt utvalg av skiluer og skihansker som kombinerer funksjonalitet, kvalitet og stil. Våre produkter er designet for å gi maksimal varme og komfort, slik at du kan nyte hver skitur til det fulle.

Tekniske Materialer: Våre skiluer og skihansker er laget av avanserte, pustende materialer som effektivt holder deg varm og tørr. Med fukttransporterende og isolerende egenskaper gir våre produkter beskyttelse mot kulde og fuktighet, slik at du kan holde deg komfortabel under alle forhold.

Varme og Isolasjon: For å sikre best mulig varme tilbyr vi skiluer og skihansker med ulike isolasjonsnivåer, slik at du kan velge de produktene som passer best til dine behov. Våre produkter er utstyrt med materialer som ull, fleece og syntetiske isolasjoner som gir utmerket varme, selv på de kaldeste dagene.

Komfort og Passform: Komfort er avgjørende for en god skiopplevelse. Våre skiluer og skihansker er designet med ergonomiske snitt og stretchy materialer som gir en behagelig og sikker passform. Med justerbare mansjetter, myke innersider og polstrede områder sikrer vi at du kan bevege deg fritt og komfortabelt.

Holdbarhet og Kvalitet: Skiluer og skihansker fra Brukås Sport er en investering i kvalitet. Vi bruker slitesterke materialer og solide konstruksjoner som tåler daglig bruk og tøffe forhold. Våre produkter er designet for å vare, slik at du kan stole på dem sesong etter sesong.

Stil og Design: Vi vet at stil også er viktig når du velger skiklær og tilbehør. Derfor tilbyr vi skiluer og skihansker i et bredt spekter av farger og design, slik at du kan finne noe som passer din personlige smak. Våre produkter er ikke bare funksjonelle, men også stilige, slik at du kan føle deg bra og se flott ut i bakken.

Allsidighet: Våre skiluer og skihansker er perfekte for en rekke vinteraktiviteter, fra alpint og langrenn til toppturer og fjellskiturer. Uansett om du er en nybegynner eller en erfaren skiløper, finner du de rette produktene hos oss. Vårt utvalg dekker alle behov, slik at du alltid kan finne noe som passer for dine vintereventyr.

Tilbehør og Utstyr: For å få mest mulig ut av dine skiluer og skihansker, tilbyr vi også et bredt utvalg av tilbehør som skjerf, halser og sokker. Alt du trenger for en komplett skiopplevelse finner du hos oss.

Utforsk vårt utvalg av skiluer og skihansker på www.brukas.no, og finn de perfekte produktene for dine behov. Vårt dedikerte team er alltid klare til å gi råd og veiledning, slik at du kan velge de beste tilbehørene for dine aktiviteter.

Opplev kombinasjonen av varme, komfort og stil med skiluer og skihansker fra Brukås Sport, og nyt vinterens eventyr til det fulle!

Les mer ↓
Se som Grid Liste
Sorter etter
Vis per side
Swix Legacy Glove 9

Swix Legacy Glove

kr 1 300
Swix Legacy Mitt 9

Swix Legacy Mitt

kr 1 100
Swix Triac Warm Glove Mitt 8

Swix Triac Warm Glove Mitt

kr 1 100
Swix Triac Gtx Infinium Glove 9

Swix Triac Gtx Infinium Glove

kr 1 000
Swix Swix Triac Light Glove Mens 9/L

Swix Swix Triac Light Glove Mens

kr 900
Swix Triac Pro Glove 9

Swix Triac Pro Glove

kr 900
Swix Swix Triac Light Glove Womens 9/XL

Swix Swix Triac Light Glove Womens

kr 900
Swix Surmount Mitt 9

Swix Surmount Mitt

kr 900
Swix Surmount Mitt 9

Swix Surmount Mitt

Langrennsvotter med vattert frontpanel i Primaloft® Gold.
kr 900
Dæhlie Mitten Race Warm 9

Dæhlie Mitten Race Warm

kr 899
Swix Atlasx Glove-Mitt M 9

Swix Atlasx Glove-Mitt M

kr 800
Swix Atlasx Glove-Mitt W 9

Swix Atlasx Glove-Mitt W

kr 800
Dæhlie Glove Race Wmn 8

Dæhlie Glove Race Wmn

kr 799
Dæhlie Glove Speed Leather S

Dæhlie Glove Speed Leather

kr 749
Swix Triac Gtx Infinium Over Mitt 8

Swix Triac Gtx Infinium Over Mitt

kr 700
Swix Blizzard heritage mitt 9

Swix Blizzard heritage mitt

Varme vintervotter med moderne teknologi i retro design.
kr 700
Filters
Sort
display