Rask levering Trygg betaling med Svea Enkel retur Gratis frakt ved kjøp over 1000kr*
Søk

Skijakke Dame

Skijakke: Beskyttelse og Komfort for Enhver Skitur

Når du begir deg ut i vinterlandskapet, er en skijakke et essensielt plagg som gir beskyttelse mot elementene og holder deg komfortabel hele dagen. Hos Brukås Sport tilbyr vi et bredt utvalg av skijakker som kombinerer funksjonalitet, kvalitet og stil. Våre skijakker er designet for å gi maksimal ytelse og varme, slik at du kan nyte hver skitur til det fulle.

Tekniske Materialer: Våre skijakker er laget av avanserte, pustende materialer som effektivt holder deg tørr og varm. Med vanntette og vindtette egenskaper gir våre jakker beskyttelse mot regn, snø og vind. Materialene er også lette og slitesterke, noe som sikrer langvarig bruk og komfort under alle forhold.

Lag-på-lag Prinsippet: For å sikre optimal varme og komfort, tilbyr vi skijakker som fungerer godt sammen med andre lag-på-lag plagg. Med funksjoner som ventilasjonsglidelåser, avtagbare hetter og justerbare mansjetter, kan du tilpasse jakken etter forholdene og aktivitetene dine. Dette gir deg fleksibiliteten til å tilpasse bekledningen etter behov.

Komfort og Passform: Komfort er avgjørende for en god skiopplevelse. Våre skijakker er designet med ergonomiske snitt og flate sømmer som reduserer gnaging og irritasjon. Med justerbare hetter, mansjetter og snø skjørt sikrer vi en god passform som følger kroppens bevegelser, slik at du kan fokusere på å nyte turen.

Holdbarhet og Kvalitet: Skijakker fra Brukås Sport er en investering i kvalitet. Vi bruker slitesterke materialer og solide konstruksjoner som tåler daglig bruk og tøffe forhold. Våre jakker er designet for å vare, slik at du kan stole på dem sesong etter sesong.

Stil og Design: Vi vet at stil også er viktig når du velger skiklær. Derfor tilbyr vi skijakker i et bredt spekter av farger og design, slik at du kan finne noe som passer din personlige smak. Våre jakker er ikke bare funksjonelle, men også stilige, slik at du kan føle deg bra og se flott ut i bakken.

Allsidighet: Våre skijakker er perfekte for en rekke vinteraktiviteter, fra alpint og langrenn til toppturer og fjellskiturer. Uansett om du er en nybegynner eller en erfaren skiløper, finner du den rette jakken hos oss. Vårt utvalg dekker alle behov, slik at du alltid kan finne noe som passer for dine vintereventyr.

Tilbehør og Utstyr: For å få mest mulig ut av skijakken, tilbyr vi også et bredt utvalg av tilbehør som hansker, luer, hals, sokker og annet tilbehør. Alt du trenger for en komplett skiopplevelse finner du hos oss.

Utforsk vårt utvalg av skijakker på www.brukas.no, og finn den perfekte jakken for dine behov. Vårt dedikerte team er alltid klare til å gi råd og veiledning, slik at du kan velge den beste skijakken for dine aktiviteter.

Opplev kombinasjonen av komfort, stil og funksjonalitet med skijakker fra Brukås Sport, og nyt vinterens eventyr til det fulle!

Les mer ↓
Se som Grid Liste
Sorter etter
Vis per side
Swix Legacy Jacket W Xs

Swix Legacy Jacket W

kr 4 800
Swix Legacy Jacket W Xs

Swix Legacy Jacket W

kr 4 700
Swix Triac Neo Shell Jacket W Xl

Swix Triac Neo Shell Jacket W

kr 4 100
Swix Evolution Gtx Infinium Jacket W Xs

Swix Evolution Gtx Infinium Jacket W

kr 2 800
Swix Dynamic Hybrid Insulated Jacket W Xs

Swix Dynamic Hybrid Insulated Jacket W

Hybridjakken i Dynamic-kolleksjonen er laget for langrenn i kaldere vær og høy intensitet.
kr 2 500
Swix Dynamic Hybrid Insulated Jacket W Xs

Swix Dynamic Hybrid Insulated Jacket W

Hybridjakken i Dynamic-kolleksjonen er laget for langrenn i kaldere vær og høy intensitet.
kr 2 500
Swix Blizzard XC Jacket W Xl

Swix Blizzard XC Jacket W

kr 2 400
Swix Legacy Anorak W S

Swix Legacy Anorak W

kr 2 339
Swix Dynamic Jacket W Xs

Swix Dynamic Jacket W

kr 2 300
Swix Dynamic Jacket W Xs

Swix Dynamic Jacket W

Langrennsjakke med full bevegelsesfrihet og pustende paneler.
kr 2 300
Swix Blizzard Xc Jacket W Xl

Swix Blizzard Xc Jacket W

kr 2 300
Swix Evolution Softshield Jacket W Xl

Swix Evolution Softshield Jacket W

kr 2 299
Swix Dynamic Jacket W Xs

Swix Dynamic Jacket W

kr 2 200
Swix Surmount Primaloft Jacket W Xs

Swix Surmount Primaloft Jacket W

kr 2 100
Swix Blizzard Anorak W M

Swix Blizzard Anorak W

kr 2 100
Swix Horizon Jacket W Xl

Swix Horizon Jacket W

kr 2 000
Filters
Sort
display