Rask levering Trygg betaling med Svea Enkel retur Gratis frakt ved kjøp over 1000kr*
Søk

Sandaler Dame

Sandaler Dame: Stil og Komfort for Sommerens Eventyr

Når sommeren melder sin ankomst, er et par gode sandaler essensielle for både komfort og stil. Hos Brukås Sport tilbyr vi et bredt utvalg av sandaler for damer, designet for å gi deg den beste opplevelsen, enten du er på stranden, i byen eller ute på tur.

Komfort og Passform: Våre sandaler for damer er laget med tanke på maksimal komfort. Med myke såler og ergonomisk design gir de støtte til føttene dine gjennom hele dagen. Justerbare stropper og ulike passformer sikrer at du finner sandaler som passer perfekt til dine føtter, slik at du kan nyte sommeren uten ubehag.

Slitesterke Materialer: Sandaler må tåle variert bruk, fra byvandringer til strandturer. Derfor er våre sandaler laget av slitesterke materialer som sikrer langvarig ytelse. Uansett hvor sommeren tar deg, kan du stole på at sandalene fra Brukås Sport vil holde tritt med dine eventyr.

Stil og Design: Vi vet at stil er viktig. Vårt utvalg av sandaler for damer inkluderer moderne og elegante design som passer til enhver anledning. Enten du foretrekker klassiske sandaler, sportssandaler eller trendy plattformmodeller, har vi noe for enhver smak.

Funksjonalitet: Våre sandaler er ikke bare stilige, men også funksjonelle. De er designet for å gi godt grep på ulike underlag, noe som gjør dem perfekte for både byliv og friluftsaktiviteter. Med gode dempingssystemer og ventilasjon holder de føttene dine kjølige og komfortable hele dagen.

Utforsk vårt utvalg av sandaler for damer på www.brukas.no, og finn det perfekte paret for dine sommeraktiviteter. Vårt dedikerte team er alltid klare til å gi råd og veiledning, slik at du kan velge de beste sandalene for dine behov.

Opplev sommerens gleder med stilige og komfortable sandaler fra Brukås Sport, og la føttene dine nyte friheten og luften!

Les mer ↓
Se som Grid Liste
Sorter etter
Vis per side
Salomon  Reelax Slide 5 W 7.5

Salomon Reelax Slide 5 W

Optimalt dempet og lett sandal, ideell for slitne føtter.
kr 375

La Sportiva Swing W´s Sandal

kr 239 kr 799
Adidas  ADILETTE AQUA K 38

Adidas ADILETTE AQUA K

kr 239
Adidas  Adilette Aqua K 39 1/3

Adidas Adilette Aqua K

kr 239
Filters
Sort
display