Rask levering Trygg betaling med Svea Enkel retur Gratis frakt ved kjøp over 1000kr*
Søk

Refleksvest

Refleksvest: Økt Synlighet og Sikkerhet på Dine Frilufts eventyr

Når du er ute i naturen eller på veien, er synlighet og sikkerhet avgjørende. Hos Brukås Sport tilbyr vi et bredt utvalg av refleksvester som kombinerer funksjonalitet, kvalitet og komfort. Våre refleksvester er designet for å gi maksimal synlighet under alle lysforhold, slik at du kan føle deg trygg og sikker uansett hvor du ferdes.

Høy Synlighet: Våre refleksvester er laget med høykvalitets reflekterende materialer som gir best mulig synlighet både i dagslys og i mørket. Med kraftige refleksbånd og lyse farger sikrer våre vester at du blir sett av bilister, syklister og andre turgåere. Dette er spesielt viktig når du ferdes langs veier, stier eller i områder med dårlig belysning.

Komfortabel Passform: Komfort er viktig når du bærer en refleksvest over lengre tid. Våre refleksvester er designet med justerbare stropper og elastiske paneler som gir en behagelig og sikker passform. Dette sikrer at vesten sitter godt på kroppen uten å være for stram eller begrense bevegelsesfriheten.

Lett og Pustende: For å gjøre det så behagelig som mulig å bære refleksvesten, er våre modeller laget av lette og pustende materialer. Dette sørger for god ventilasjon og reduserer risikoen for overoppheting, slik at du kan føle deg komfortabel selv under fysisk anstrengelse.

Allsidighet: Våre refleksvester er perfekte for en rekke aktiviteter, fra løping og sykling til turgåing og arbeid utendørs. Uansett om du trenger ekstra synlighet på en kveldstur eller sikkerhet under arbeid langs veien, finner du den rette refleksvesten hos oss. Vårt utvalg dekker alle behov, slik at du alltid kan finne noe som passer for dine aktiviteter.

Holdbarhet og Kvalitet: Refleksvester fra Brukås Sport er en investering i sikkerhet. Vi bruker de beste materialene og avansert teknologi for å sikre at våre produkter gir langvarig ytelse og pålitelighet. Våre refleksvester er designet for å tåle tøffe forhold, slik at du kan stole på dem sesong etter sesong.

Stil og Design: Vi vet at stil også er viktig når du velger utstyr. Derfor tilbyr vi refleksvester i et bredt spekter av design og farger, slik at du kan finne noe som passer din personlige smak. Våre refleksvester er ikke bare funksjonelle, men også stilige, slik at du kan føle deg bra og se flott ut mens du er ute og ferdes.

Utforsk vårt utvalg av refleksvester på www.brukas.no, og finn den perfekte vesten for dine behov. Vårt dedikerte team er alltid klare til å gi råd og veiledning, slik at du kan velge den beste refleksvesten for dine aktiviteter.

Opplev kombinasjonen av sikkerhet, komfort og stil med refleksvester fra Brukås Sport, og nyt dine frilufts eventyr til det fulle!

Les mer ↓
Se som Grid Liste
Sorter etter
Vis per side
Nordic Grip  Reflekssele M/2stk.Arm/Leg Bånd Children/Junior

Nordic Grip Reflekssele M/2stk.Arm/Leg Bånd

kr 239

Nordic Grip Reflekssele M/2stk.Arm/Leg Bånd

kr 143 kr 239
YOU  Motala Safety Gul/Refleks

YOU Motala Safety Gul/Refleks

kr 99
YOU Motala Safety Pink/Refleks

YOU Motala Safety Pink/Refleks

kr 99
YOU  Motala Kornblå/Refleks

YOU Motala Kornblå/Refleks

One size justerbar reflekssele.
kr 99
YOU  Motala Safety Green/Refleks

YOU Motala Safety Green/Refleks

One size justerbar reflekssele.
kr 99
YOU  Motala Safety Orange/Refleks

YOU Motala Safety Orange/Refleks

One size justerbar reflekssele.
kr 99
Filters
Sort
display