Rask levering Trygg betaling med Svea Enkel retur Gratis frakt ved kjøp over 1000kr*
Søk

Pulk: Robust Transport og Komfort for Dine Vinterekspedisjoner

Når du legger ut på vinterekspedisjoner, er en pålitelig pulk avgjørende for å transportere utstyret ditt trygt og effektivt. Hos Brukås Sport tilbyr vi et bredt utvalg av pulker som kombinerer funksjonalitet, kvalitet og komfort. Våre pulker er designet for å gi maksimal ytelse og bekvemmelighet, slik at du kan fokusere på å nyte eventyret.

Robust Konstruksjon: Våre pulker er bygget for å tåle de tøffeste vinterforhold. Med slitesterke materialer og solid konstruksjon sikrer vi at pulkene våre kan håndtere tung last og ujevnt terreng uten problemer. Dette gjør dem ideelle for både korte turer og lengre ekspedisjoner.

Komfort og Stabilitet: Komfort og stabilitet er avgjørende når du trekker en pulk gjennom snøen. Våre pulker er designet med ergonomiske selesystemer og justerbare stropper som gir en behagelig passform og jevn vektfordeling. Dette sikrer at du kan trekke pulken komfortabelt over lange avstander uten unødvendig belastning.

Romslig Oppbevaring: For å sikre at du får med deg alt du trenger, tilbyr våre pulker rikelig med oppbevaringsplass. Med smarte lommer og festepunkter kan du organisere og sikre utstyret ditt effektivt. Våre pulker gir deg muligheten til å pakke alt fra telt og soveposer til mat og kokeutstyr.

Allsidighet: Våre pulker er perfekte for en rekke vinteraktiviteter, fra familieutflukter til krevende ekspedisjoner. Uansett om du skal på en kort tur i nærområdet eller på en lengre reise gjennom villmarken, finner du den rette pulken hos oss. Vårt utvalg dekker alle behov, slik at du alltid kan finne noe som passer for dine vintereventyr.

Holdbarhet og Kvalitet: Pulkene fra Brukås Sport er en investering i kvalitet. Vi bruker de beste materialene og de nyeste teknologiene for å sikre at våre pulker gir langvarig ytelse og pålitelighet. Våre produkter er designet for å vare, slik at du kan stole på dem sesong etter sesong.

Stil og Design: Vi vet at stil også er viktig når du velger utstyr. Derfor tilbyr vi pulker i et bredt spekter av design, slik at du kan finne noe som passer din personlige smak. Våre pulker er ikke bare funksjonelle, men også stilige, slik at du kan føle deg bra og se flott ut på dine vinterekspedisjoner.

Utforsk vårt utvalg av pulker på www.brukas.no, og finn den perfekte pulken for dine behov. Vårt dedikerte team er alltid klare til å gi råd og veiledning, slik at du kan velge det beste utstyret for dine aktiviteter.

Opplev kombinasjonen av robusthet, komfort og stil med pulker fra Brukås Sport, og nyt vinterens eventyr til det fulle!

Les mer ↓
Se som Grid Liste
Sorter etter
Vis per side

Fjellpulken Xplorer 168 M/Drag Og Sele

kr 10 990 kr 17 999

Fjellpulken XCountry 144 Komplett

kr 7 990 kr 10 999
Fjellpulken XCountry 130 Komplett

Fjellpulken XCountry 130 Komplett

kr 6 790

Fjellpulken X-Country 118 Komplett

kr 4 990 kr 8 799
Fjellpulken Sleeper 200 SF

Fjellpulken Sleeper 200 SF

kr 2 999

Fjellpulken Drag for 2 hunder m/overbøyle

http://fjellpulken.no/art-701-standard-pulkdrag.html
kr 2 449 kr 4 899

Fjellpulken Standard dragpakke med pulksele

http://fjellpulken.no/art-701-standard-pulkdrag.html
kr 2 199 kr 3 299
Fjellpulken Sleeper 200

Fjellpulken Sleeper 200

kr 1 999
Fjellpulken Ekspedisjonssele Pro

Fjellpulken Ekspedisjonssele Pro

kr 1 839
Fjellpulken Touring Harness

Fjellpulken Touring Harness

kr 1 719
Fjellpulken Barnepose 120 Cm

Fjellpulken Barnepose 120 Cm

http://fjellpulken.no/art-720-fjellpulken-barnepose-120-cm.html
kr 1 339
Bilde av Fjellpulken Taudrag for pulk

Fjellpulken Taudrag for pulk

http://fjellpulken.no/tilbeh/art-710-standard-sele.html
kr 899
Nordic Cab Varmepose

Nordic Cab Varmepose

kr 599
Fjellpulken Strikk 2,5 meter

Fjellpulken Strikk 2,5 meter

kr 139

Fjellpulken Hundekjøringskrok for sele

kr 79 kr 199
Filters
Sort
display