Du har ingen varer i handlekurven.
Lukk
Søk
Filters

Personvern

Våre vilkår

Ved å besøke og bruke dette nettstedet (brukas.no), godtar du vilkårene som er gitt nedenfor.

Rettigheter

Brukås Sport har alle rettigheter til dette nettstedet og innholdet som publiseres her. Innhold, utforming og data på nettstedet er beskyttet etter åndsverkloven og annen lovgivning. Innholdet kan ikke endres, reproduseres, offentliggjøres, distribueres eller for øvrig anvendes for offentlige eller kommersielle forhold uten tillatelse. Ta gjerne kontakt med oss.

 

Formål med innsamling av personlighetsopplysninger

I nettbutikken lagres navn, adresse, telefonnummer, e-postadresse og ordrehistorikk til våre kunder. Dette er nødvendig for å kunne levere varene som blir bestilt, samt er nyttig når det er det er behov for dialog om en aktuell ordre. Ordrehistorikk lagres for å sikre god oppfølging av våre kunder.

Vår nettbutikkleverandør, Digitroll AS, drifter serveren hvor all informasjon tilknyttet driften av vår nettbutikk er lagret på en sikker og forsvarlig måte. Data blir ikke benyttet til andre formål enn å nettopp sikre driften.

I nettbutikken benytter vi Klarna som tredjepartsløsning for å gjennomføre betalingstransaksjoner. Klarna har ikke lov til å benytte innhentet informasjonen om våre kunder til noe annet enn å utføre betalingstjenester for oss.

 

Ansvar for innhold på nettstedet

Brukås Sport endrer innholdet på nettsiden etter behov og kan når som helst, helt eller delvis, endre eller fjerne innholdet uten forvarsel. Enhver beslutning du måtte ta som følge av innholdet, er på eget ansvar. Det er til enhver tid daglig leder ved Brukås Sport AS som har ansvaret for behandling av personopplysninger som samles inn. Vi etterstreber til enhver tid å følge gjeldende regelverk for personvern.

Registrering av besøk og opplysninger

Når du besøker brukas.no blir det ikke registrert opplysninger om deg, med mindre du selv aktivt legger inn opplysninger om deg selv. Men IP-adressen din blir anonymt registrert i besøksstatistikker. Statistikken bruker vi til å analysere bruken av nettstedet og bedre kvaliteten på innholdet. Ønsker du ikke å bli registrert av våre analyse-verktøy, kan du reservere deg fra dette ved å gå inn på https://tools.google.com/dlpage/gaoptout/

I tilfeller der du ønsker å handle i nettbutikken og/eller ønsker å melde deg på nyhetsbrevet vårt, vil vi be deg om å registrere personopplysninger for å kunne gi deg nødvendig oppfølging.

Kommunikasjon

Avhengig av formålet med registreringen av opplysninger om deg vil vi sende deg informasjon knyttet til dette formålet. Dersom du ønsker å motta dette, er det nødvendig at du samtykker til dette når du registrerer deg. Når du handler i nettbutikken sender vi deg dessuten en e-post med ordrebekreftelse.

Linker til andre nettsteder

Brukås Sport kan inneholde linker til relevante kilder for opplysninger. Vi fraskriver oss fra alt ansvar for innholdet på nettsider det pekes til, eller produkter og tjenester som selges der, herunder evt. brudd på personvernlovgivning eller andre brudd på norsk lov.

Sikkerhet

Vi forplikter oss til å holde din informasjon sikker, for å forhindre uautorisert tilgang eller lekkasje. Vi benytter oss av elektroniske og fysiske rutiner for å sikre informasjonen vi tilegner oss gjennom www.brukas.no

Personopplysninger registrert hos brukassport.no

brukassport.no behandler personopplysninger i henhold til kravene i personopplysningsloven. Personopplysninger vil først bli registrert når du oppretter en profil hos oss, eller melder deg på nyhetsbrevet vårt. Vi samler inn denne informasjonen for at du skal motta din bestilling eller vårt nyhetsbrev. Det registreres opplysninger om blant annet; navn, adresse, informasjon om bestillingen og om du har bekreftet at du har lest og godtatt salgsvilkårene. Sensitive personopplysninger vil ikke bli lagret. Under ingen omstendigheter vil denne informasjonen, selges eller videreformidles til en tredjepart.

Om du mener at informasjonen vi har om deg er feil eller har mangler, ber vi deg om å kontakte oss per e-post: nettbutikk@brukassport.no, så fort som mulig. Vi vil deretter sørge for at feilen eller mangelen blir rettet opp.

Kontaktinformasjon

Vedrørende spørsmål om redaksjonelt innhold og bruk, spørsmål i tilknytning til innhold og bruk av nettbutikken samt personvern, redigering og fjerning av personopplysninger, kontakt oss på nettbutikk@brukassport.no

 

Informasjonskapsler/Cookies

brukassport.no benytter seg av "cookies". Med cookies lagres brukerens adferd på brukerens harddisk på nettstedet den besøker. Informasjonen blir blant annet brukt som et hjelpemiddel for deg som bruker og til statistikk. Cookies innebærer ingen sikkerhetsrisiko, men funksjonen kan slås av i de fleste nettlesere gjennom et menyvalg. Dette vil imidlertid få konsekvenser for bruken av nettstedet og nettbutikken, spesielt da tidligere adferd ikke huskes, for eksempel innloggingspassord og lagrede produkter.

Kilde: Google Analytics

Formål: Samle informasjon om hvordan besøkende bruker nettsiden. Vi benytter denne informasjonen for å lage rapporter som videre brukes for å forbedre nettsiden og handleopplevelsen. Informasjonskapslene anonymiserer all informasjon. Det vil si at informasjonen sier noe om antall besøkende på nettsiden, hvor disse kommer fra, hvilke sider de besøker og hva de kjøper. Google Analytics blir også styrt av tredjepartsfirmaet Viva Media. Data blir ikke benyttet til andre formål enn å nettopp sikre driften.

Kilde: Facebook

Formål: Samle informasjon om besøkende for å tilpasse markedsføring og kommunikasjon på Facebook.

 

Utleveres informasjonen til tredjeparter?

Kundeopplysninger blir brukt av tredjeparter til Brukås Sport kun for å optimalisere kundeopplevelsen ved handel i våre butikker og på nett. Informasjonen vil ikke bli delt med andre parter.

 

Sletting av personopplysninger?

Som kunde kan man be om å få se lagrede opplysninger om seg, redigere dem eller velge å få informasjon fjernet. Dette kan gjøres ved henvendelse på e-post til nettbutikk @brukassport.no.