Rask levering Trygg betaling med Svea Enkel retur Gratis frakt ved kjøp over 1000kr*
Søk

Om Brukås Sport

Brukås Sport er en butikk i Bø i Telemark som driver med friluftsliv, jakt, fiske, sportsutstyr og bekledning.

Butikken ble startet i 1970 av Gunleiv Brukås og drives i dag av hans sønn Jon Einar Brukås. Vi spesialiserer oss på å levere kvalitet til en god pris. Hos oss er kunden i fokus og vi ønsker å gi god kjøpsveiledning så du får et produkt som passer deg og dine behov.


Vi har en stor butikk på 750m2 midt i sentrum av Bø i Telemark, der vi selger det meste av sport og fritidsutstyr. Vi prøver å alltid ha en hyggelig å levende butikk, der vi ommøblerer ofte for å skape dynamikk for faste kunder og oss som jobber der.


Vi etterstreber og ha god produktkunnskap og tett oppfølging av kundene. Våre medarbeidere er aktive brukere av utstyret vi selger, og alle har sine fagfelt. Vi er heller ikke redde for å innrømme det hvis vi mangler kunnskap om et produkt, da henter vi heller noen med riktig kunnskap så du får best mulig hjelp. Dørene til bakrom og verksted står stort sett alltid åpne om du vil prate med sjefen eller vil diskutere med mekanikeren hvor bindingene på den nye skiene dine skal være.

Bedfriftsinformasjon:

Org. nummer: 946 290 408

Filters
Sort
display