Du har ingen varer i handlekurven.
Lukk
Søk
Filters

Om oss

Brukås Sport er en butikk i Bø i Telemark som driver med friluftsliv, jakt, fiske, sportsutstyr og bekledning.

Butikken ble startet i 1970 av Gunleiv Brukås og drives i dag av hans sønn Jon Einar Brukås. Vi spesialiserer oss på å levere kvalitet til en god pris. Hos oss er kunden i fokus og vi ønsker å gi god kjøpsveiledning så du får et produkt som passer deg og dine behov.


Vi har en stor butikk på 750m2 midt i sentrum av Bø i Telemark, der vi selger det meste av sport og fritidsutstyr. Vi prøver å alltid ha en hyggelig å levende butikk, der vi ommøblerer ofte for å skape dynamikk for faste kunder og oss som jobber der.


Vi etterstreber og ha god produktkunnskap og tett oppfølging av kundene. Våre medarbeidere er aktive brukere av utstyret vi selger, og alle har sine fagfelt. Vi er heller ikke redde for å innrømme det hvis vi mangler kunnskap om et produkt, da henter vi heller noen med riktig kunnskap så du får best mulig hjelp. Dørene til bakrom og verksted står stort sett alltid åpne om du vil prate med sjefen eller vil diskutere med mekanikeren hvor bindingene på den nye skiene dine skal være.


Du finner ofte gode tilbud hos oss, vi har større varelager enn butikk. For å fylle dette er vi alltid på jakt hos leverandørene etter varer av eldre årsmodell, med fargefeil eller lignende. Altså varer med perfekt funksjon og garanti, men der du kan gjøre et røverkjøp på om du ikke trenger nyeste årsmodell.


Nettsalg er relativt nytt for oss, men opplever stor suksess med dette. Våre fokusområder er kvalitet, pris og kundeservice. Ta gjerne kontakte om det er spørsmål om en vare, om du ønsker en god pris på en bestilling av større volum eller det skal være annet.


Med mindre det er varer som vi må bestille fra leverandør (står opplyst i vareteksten), sender vi senest neste hverdag etter bestilling