Du har ingen varer i handlekurven.
Lukk
Søk
Filters

 

Vi har dessverre ikke muligheten til å selge Norrøna på nett lenger, men her ser utvalget vi har i vår fysiske butikk i Bø. Bare å ta kontakt dersom dere lurer på noe, pristilbud eller lignende.

Norrøna

Se som
Sorter etter
Vis per side

29-serien

«Livsstil»: Med fokus på funksjonelle løsninger, rene farger og bærekraftig design, tilbyr kolleksjonen den perfekte kombinasjonen av miljøvennlig komfort og stilrene fritidsprodukter.

Bitihorn-serien

«Lettere friluftsliv»: En svært lett, teknisk og komprimerbar kolleksjon med meget god pusteevne og fukttransport.

Falketind-serien

«alle årstider, all slags vær»: Funksjonelle, tekniske og lette produkter designet for et allsidig friluftsliv året rundt.

Finnskogen-serien

«skogs- og smygjakt»: Stille jaktprodukter med funksjonelle detaljer designet for optimal beskyttelse under skogs- og smygjakt.

Fjørå-serien

«stisykling»: Funksjonelle, fleksible og værbeskyttende produkter designet for teknisk stisykling.

Kvinnherad-serien

«Arbeidsklær for jegere»: Utformet for å dekke behovene til kravstore jegere og for å fungere perfekt i de mest utfordrende terreng og værforhold.

Lofoten-serien

«storfjellskjøring»: Teknisk innovasjon og funksjonell design laget for den kompromissløse frikjøreren.

Lyngen-serien

«topptur»: Med fokus på funksjonalitet, pusteevne, lav vekt og fleksibilitet, er den innovative lyngen-kolleksjonen skreddersydd for toppturalpinister.

Røldal-serien

urbaninspirert frikjøring: Røldal kombinerer minimalistisk design med teknisk funksjonalitet slik at den leverer like bra på puddereventyr som i byen.

Svalbard-serien

friluftsklassikere: Kolleksjonen er inspirert av våre fjellklassikere fra 1975, og består av tidløse produkter med fremragende teknisk kvalitet.

Tamok-serien

«backcountry freeriding»: Inspirert av militær minimalisme, tilbyr kolleksjonen et nedtonet design i perfekt kombinasjon med den nyeste Gore-Tex-teknologien.

Trollveggen-serien

«arbeidstøy for storfjellet»: Fjellklatrerens førstevalg; slitesterke og beskyttende produkter som tilbyr maksimal bevegelighet i bratt og krevende terreng.

Se som
Sorter etter
Vis per side

Filtrer etter:

Clear All
Fra: kr 249 Til: kr 5199
kr249 kr5199