Rask levering Trygg betaling med Svea Enkel retur Gratis frakt ved kjøp over 1000kr*
Søk

Krok Og Oppheng

Krok og Oppheng: Nødvendig Utstyr for En Velorganisert og Sikker Fisketur

Riktig valg av kroker og opphengs utstyr er avgjørende for en vellykket fiskeopplevelse. Hos Brukås Sport tilbyr vi et bredt utvalg av kroker og oppheng som kombinerer kvalitet, pålitelighet og effektivitet. Våre produkter er ideelle for alle typer fiske og er designet for å gi maksimal ytelse under alle forhold.

Høy Kvalitet: Våre kroker og oppheng er nøye utvalgt for å sikre høy kvalitet og gunstig ytelse. Med skarpe kroker og robuste oppheng sikrer vi at fiskene fester seg godt og forblir sikret. Vårt utvalg inkluderer både enkle og treblekroker, samt spesialiserte opphengs systemer, slik at du kan velge det som passer best for dine behov.

Allsidighet: Vi tilbyr et bredt spekter av kroker og oppheng som dekker alle fiskestiler, fra ferskvannsfiske og fluefiske til saltvannsfiske og havfiske. Uansett hvilken type fiske du driver med, finner du de rette krokene og opphengene hos oss. Vårt utvalg inkluderer ulike størrelser, former og materialer, slik at du alltid kan finne noe som passer dine spesifikke behov.

Effektivitet: Våre kroker og oppheng er utviklet for å maksimere fangsten din. Med presise design og høykvalitets materialer øker sjansen for å få napp betydelig. Våre produkter er testet og godkjent av erfarne fiskere, slik at du kan være trygg på at du får det beste utstyret for din fisketur.

Holdbare Materialer: Våre kroker og oppheng er laget av slitesterke materialer som tåler tøffe forhold og hyppig bruk. Med sterk konstruksjon sikrer vi at våre produkter gir langvarig ytelse og pålitelighet. Våre kroker er designet for å være rustbestandige og skarpe over tid, slik at du kan stole på dem sesong etter sesong.

Brukervennlighet: Våre kroker og oppheng er designet med brukervennlighet i tankene. Med enkel montering og praktiske løsninger er de raske og enkle å bruke, selv for nybegynnere. Dette gjør det enkelt å forberede seg til fisketuren og fokusere på å nyte opplevelsen.

Stil og Design: Vi vet at utstyr også kan reflektere personlig stil. Derfor tilbyr vi våre kroker og oppheng i ulike design og farger, slik at du kan finne noe som passer din smak. Våre produkter er ikke bare funksjonelle, men også estetisk tiltalende, slik at du kan føle deg trygg og stolt av utstyret du bruker.

Utforsk vårt utvalg av kroker og oppheng på www.brukas.no, og finn det perfekte utstyret for dine fisketurer. Vårt dedikerte team er alltid klare til å gi råd og veiledning, slik at du kan velge de beste produktene for dine behov.

Opplev kombinasjonen av kvalitet, effektivitet og pålitelighet med kroker og oppheng fra Brukås Sport, og nyt en vellykket og minneverdig fisketur!

Les mer ↓
Se som Grid Liste
Sorter etter
Vis per side
Guideline Treble X-Strong 14

Guideline Treble X-Strong

kr 169
Owner ST-41 BC 2x #2 - 7 Kroker

Owner ST-41 BC 2x #2 - 7 Kroker

kr 149
Owner ST-41 BC 2x #6 - 8 Kroker

Owner ST-41 BC 2x #6 - 8 Kroker

kr 149
Owner ST-41 BC 2x Cutting Point 1

Owner ST-41 BC 2x Cutting Point

Disse krokene er hakket kraftigere (2X strong) i godset enn ST-36, og derfor velegnet til større fisk.
kr 149
Owner  St-36 Bc Needle Point

Owner  St-36 Bc Needle Point

Disse treblekrokene er en klar vinner til vanlig ferskvannsfiske.
kr 129
Vmc VMC 7548 BD BLADED HYBRID #8 #8

Vmc VMC 7548 BD BLADED HYBRID #8

kr 129
Owner ST-36 BC 1x 10 - 8 Kroker

Owner ST-36 BC 1x 10 - 8 Kroker

kr 129
Owner ST-36 BC 1x 6 - 8 Kroker

Owner ST-36 BC 1x 6 - 8 Kroker

kr 129
Guideline Tippet Rings - 2mm/12kg

Guideline Tippet Rings - 2mm/12kg

kr 99
Søvik Stålfortom Dura-Clip 15 cm 15kg

Søvik Stålfortom Dura-Clip 15 cm 15kg

kr 69
Søvik Swivels Sortoksydert m/hempe 8

Søvik Swivels Sortoksydert m/hempe

kr 65
Søvik Swivels Messing m/hempe 8

Søvik Swivels Messing m/hempe

kr 65
Søvik Swivels Messing m/hempe  10 P

Søvik Swivels Messing m/hempe 10 P

kr 65
Søvik Swivels Messing m/hempe  12 P

Søvik Swivels Messing m/hempe 12 P

kr 65
Filters
Sort
display