Rask levering Trygg betaling med Svea Enkel retur Gratis frakt ved kjøp over 1000kr*
Søk

Jaktjakke, Bukse & Dress

Jaktjakke, Bukse & Dress: Komfort og Beskyttelse for Alle Dine Jakteventyr

Når du er ute på jakt, er riktig bekledning avgjørende for både komfort og funksjonalitet. Hos Brukås Sport tilbyr vi et bredt utvalg av jaktjakker, bukser og dresser som kombinerer kvalitet, beskyttelse og komfort. Våre produkter er ideelle for alle typer jakt og er designet for å gi maksimal ytelse under alle forhold.

Funksjonalitet og Komfort: Våre jaktjakker, bukser og dresser er designet med tanke på funksjonalitet og komfort. Med praktiske lommer, justerbare stropper og ventilasjonsmuligheter sikrer vi at du har alt du trenger lett tilgjengelig, samtidig som du holder deg komfortabel gjennom hele jakten. Våre klær gir god bevegelsesfrihet, slik at du kan bevege deg fritt og effektivt i terrenget.

Holdbare Materialer: Våre jaktklær er laget av slitesterke materialer som tåler tøffe forhold og hyppig bruk. Med sterke konstruksjoner og kvalitetsmaterialer sikrer vi at våre produkter gir langvarig ytelse og pålitelighet. Våre jaktjakker, bukser og dresser er designet for å vare, slik at du kan stole på dem sesong etter sesong.

Beskyttelse mot Elementene: Våre jaktklær er utformet for å gi best mulig beskyttelse mot vær og vind. Med vannavstøtende og pustende materialer holder våre jakker og bukser deg tørr og komfortabel, selv under krevende forhold. Isolerende lag sikrer varme på kalde dager, mens lettvektige materialer sørger for komfort på varmere dager.

Kamuflasje og Stil: Vi vet at kamuflasje er viktig når du er ute på jakt. Derfor tilbyr vi jaktjakker, bukser og dresser i en rekke kamuflasjemønstre som hjelper deg å gli inn i omgivelsene og forbli usett av viltet. Våre klær er også stilige og moderne, slik at du kan føle deg bra og se flott ut på jakten.

Allsidighet: Våre jaktjakker, bukser og dresser er perfekte for en rekke jaktaktiviteter, fra storviltjakt og fuglejakt til smyg jakt og posteringsjakt. Uansett hvilken type jakt du driver med, finner du de rette klærne hos oss. Vårt utvalg dekker alle behov, slik at du alltid kan finne noe som passer for dine jaktaktiviteter.

Stil og Design: Vi vet at stil også er viktig når du velger jaktbekledning. Derfor tilbyr vi våre produkter i et bredt spekter av design og farger, slik at du kan finne noe som passer din personlige smak. Våre jaktjakker, bukser og dresser er ikke bare funksjonelle, men også stilige, slik at du kan føle deg bra og se flott ut på jakten.

Utforsk vårt utvalg av jaktjakker, bukser og dresser på www.brukas.no, og finn den perfekte bekledningen for dine behov. Vårt dedikerte team er alltid klare til å gi råd og veiledning, slik at du kan velge den beste jaktbekledningen for dine aktiviteter.

Opplev kombinasjonen av funksjonalitet, komfort og stil med jaktjakker, bukser og dresser fra Brukås Sport, og nyt dine jakteventyr til det fulle!

Les mer ↓
Se som Grid Liste
Sorter etter
Vis per side

Sitka Stormfront Jacket Men's

kr 5 178 kr 7 399

Sitka Stormfront Pant Men's

kr 4 898 kr 6 999

Sitka Thunderhead Jacket

kr 3 428 kr 4 899

Sitka Jetstream Jacket

kr 3 358 kr 4 799

Sitka Downpour Jacket Men's

kr 3 358 kr 4 799

Sitka Traverse Bib

kr 3 008 kr 4 299

Sitka Thunderhead Pant

kr 3 008 kr 4 299

Sitka Timberline Pant

kr 2 938 kr 4 199

Sitka Downpour Pant Men's

kr 2 798 kr 3 999
Bilde av Northern Hunting Aslak Hugin

Northern Hunting Aslak Hugin

kr 2 499

Swedteam Titan Pro M Jacket

kr 2 247 kr 4 495

Swedteam Alpha Pro 3-L Hunting jacket

kr 1 947 kr 3 895

Swedteam ridge pro M Jacket

kr 1 747 kr 3 495

Swedteam Ridge Pro M Jacket

kr 1 747 kr 3 495

Swedteam Titan Pro M Trouser

kr 1 647 kr 3 295

Northern Hunting Aslak Hugin

kr 1 499 kr 2 999
Filters
Sort
display