Rask levering Trygg betaling med Klarna Enkel retur Gratis frakt ved kjøp over 1000kr*
Søk

Hode, Hals & Ansikt

Hode, Hals og Ansikt: Essensiell Beskyttelse og Komfort for Utendørsaktiviteter


Når du begir deg ut i naturen, er det viktig å beskytte hode, hals og ansikt mot vær og vind. Hos Brukås Sport tilbyr vi et bredt utvalg av produkter som sikrer at du holder deg varm, komfortabel og beskyttet under alle forhold. Uansett om du er på fjelltur, ski eller en avslappende spasertur, har vi det utstyret du trenger. Vi tilbyr produkter fra merker som Aclima, Twentyfour, Arc`teryx, Swix og mange fler.


Luer: Hold hodet varmt og beskyttet med vårt utvalg av luer. Vi tilbyr alt fra lette, pustende materialer for milde dager til tykke, isolerte luer for kalde vinterdager. Våre luer er designet for å gi maksimal komfort og stil, samtidig som de holder deg varm.


Pannebånd: Perfekt for aktiviteter hvor du trenger ekstra varme, men også ventilasjon. Våre pannebånd holder ørene varme uten å overopphete hodet, ideelt for løping, sykling og skiturer.


Halser: Beskytt halsen mot kulde og vind med våre funksjonelle halser. De er allsidige og kan brukes som skjerf, balaklava eller ansiktsmaske. Laget av myke og varme materialer gir de beskyttelse uten at det går på komforten.


Balaklavaer: For de mest ekstreme værforholdene, tilbyr vi balaklavaer som dekker hele hodet og ansiktet. Disse gir utmerket beskyttelse mot vind og kulde, og er ideelle for aktiviteter som skikjøring, snøvandring, etc.


Hos Brukås Sport er vi stolte av å tilby produkter fra anerkjente merker som prioriterer kvalitet og funksjonalitet. Vårt utvalg er nøye utvalgt for å sikre at du får den beste beskyttelsen og komforten for dine utendørsaktiviteter.


Utforsk vårt utvalg av produkter for hode, hals og ansikt på www.brukas.no, og finn de perfekte tilbehørene for ditt neste eventyr. Vårt dedikerte team er alltid klare til å gi råd og veiledning, slik at du kan velge det beste utstyret for dine behov.


Hold deg varm og beskyttet med kvalitetsprodukter fra Brukås Sport!

Les mer ↓
Se som Grid Liste
Sorter etter
Vis per side

Klättermusen Mysse 3.0 Hat

kr 779 kr 1 199
Buff Balaclava Cross Tech M-L

Buff Balaclava Cross Tech

kr 659
Fjällräven Kiruna Hat S

Fjällräven Kiruna Hat

Enkel, sammenleggbar solhatt i slitesterk G-1000 Original. Middels bred, litt skrå brem og skinnlogo på siden. Produsert uten PFC, laget for bruk gjennom et helt liv.
kr 649
Fjällräven Abisko Sun Hat L/Xl

Fjällräven Abisko Sun Hat

kr 649
Fjällräven Helags Cap L/Xl

Fjällräven Helags Cap

kr 599
Fjällräven Byron Hat Thin Onesize

Fjällräven Byron Hat Thin

kr 599
Fjällräven Byron Hat Thin Onesize

Fjällräven Byron Hat Thin

kr 599
40324.PNG

Fjällräven Byron Hat Thin

kr 599
Lowe Alpine Classic Mountain Cap

Lowe Alpine Classic Mountain Cap

kr 599
23172.JPG

Lowe Alpine Classic Mountain Cap

kr 599
Aclima DoubleWool Balaclava, Unisex

Aclima DoubleWool Balaclava, Unisex

kr 599
Fjällräven Pom Hat

Fjällräven Pom Hat

kr 599
Fjällräven Pom Hat

Fjällräven Pom Hat

kr 599
Fjällräven Pom Hat

Fjällräven Pom Hat

kr 599
Fjällräven Singi Trekking Cap S/_

Fjällräven Singi Trekking Cap

Castro-kaps i G-1000 Original. Kortere skygge, justering med knapper bak og liten, brettet skinnlogo på siden. Produsert uten PFC, laget for bruk gjennom et helt liv.
kr 599
Fjällräven Vidda Cap S/M

Fjällräven Vidda Cap

Klassisk skyggelue i G-1000® med ventilasjonshull rundt hele og justering bak. Produsert uten PFC, laget for bruk gjennom et helt liv.
kr 599

Filtrer etter:

Clear All
Close
Min: kr 49 Til: kr 779
kr49 kr779
Filters
Sort
display