Rask levering Trygg betaling med Svea Enkel retur Gratis frakt ved kjøp over 1000kr*
Søk

Håv: Pålitelig Utstyr for Sikker og Effektiv Fangst

Riktig valg av håv kan gjøre en stor forskjell for en vellykket fisketur. Hos Brukås Sport tilbyr vi et bredt utvalg av håver som kombinerer kvalitet, funksjonalitet og pålitelighet. Våre produkter er ideelle for alle typer fiske og er designet for å gi maksimal ytelse under alle forhold.

Høy Kvalitet: Våre håver er nøye utvalgt for å sikre høy kvalitet og gunstig ytelse. Med slitesterke materialer og solide rammer sikrer vi at våre håver gir pålitelig støtte under fangst. Vårt utvalg inkluderer både tradisjonelle og moderne design, slik at du kan velge det som passer best for dine behov.

Allsidighet: Vi tilbyr et bredt spekter av håver som dekker alle fiskestiler, fra ferskvannsfiske i innsjøer og elver til saltvannsfiske langs kysten. Uansett hvilken type fiske du driver med, finner du den rette håven hos oss. Vårt utvalg inkluderer ulike størrelser og nettmaterialer, slik at du alltid kan finne noe som passer dine spesifikke behov.

Effektivitet: Våre håver er utviklet for å gi maksimal effektivitet under fisketuren. Med ergonomiske håndtak og smarte designløsninger sikrer vi at du enkelt kan fange og håndtere fisken uten unødvendig stress. Våre produkter er testet og godkjent av erfarne fiskere, slik at du kan være trygg på at du får det beste utstyret for din fisketur.

Holdbare Materialer: Våre håver er laget av slitesterke materialer som tåler tøffe forhold og hyppig bruk. Med sterk konstruksjon sikrer vi at våre håver gir langvarig ytelse og pålitelighet. Våre produkter er designet for å vare, slik at du kan stole på dem sesong etter sesong.

Brukervennlighet: Våre håver er designet med brukervennlighet i tankene. Med lette og fleksible materialer er de raske og enkle å bruke, selv for nybegynnere. Dette gjør det enkelt å håndtere fangsten og fokusere på å nyte opplevelsen.

Stil og Design: Vi vet at utstyr også kan reflektere personlig stil. Derfor tilbyr vi våre håver i ulike design og farger, slik at du kan finne noe som passer din smak. Våre produkter er ikke bare funksjonelle, men også estetisk tiltalende, slik at du kan føle deg trygg og stolt av utstyret du bruker.

Utforsk vårt utvalg av håver på www.brukas.no, og finn det perfekte utstyret for dine fisketurer. Vårt dedikerte team er alltid klare til å gi råd og veiledning, slik at du kan velge den beste håven for dine behov.

Opplev kombinasjonen av kvalitet, funksjonalitet og pålitelighet med håver fra Brukås Sport, og nyt en vellykket og minneverdig fisketur!

Les mer ↓
Se som Grid Liste
Sorter etter
Vis per side
Rapala Båthåv Stor OneSize

Rapala Båthåv Stor

kr 959
Rapala Karbon Håv Allround 50x40cm No Size

Rapala Karbon Håv Allround 50x40cm

kr 899
Greys  Håv Safe System 240Cm Greys

Greys  Håv Safe System 240Cm Greys

kr 699
Greys  Håv Safe System 215Cm Greys

Greys  Håv Safe System 215Cm Greys

kr 599
Rapala Foldbar Håv OneSize

Rapala Foldbar Håv

kr 499
43559.JPG

Lawson Telehåv gummiert nett L

kr 499
Greys  Håv Safe System 200Cm Greys

Greys  Håv Safe System 200Cm Greys

kr 499
Lawson  Telehåv gummiert nett M OneSize

Lawson Telehåv gummiert nett M

kr 469
43561.JPG

Lawson Telehåv gummiert nett S

kr 439
Greys Greys GS Scoop Nets Large

Greys Greys GS Scoop Nets Large

kr 349
Lawson  Håv S med Magnetklips og Gumminett OneSize

Lawson Håv S med Magnetklips og Gumminett

kr 319
Daiwa D MAGNETIC NET HOLDER

Daiwa Magnetic NET/ACCESSORY HOLDER

kr 229
43560.JPG

Lawson Ørrethåv Alu. Flytende 38x30 cm

kr 169
Elbe  Strand/Sommerfugl Håv

Elbe  Strand/Sommerfugl Håv

kr 79
Filters
Sort
display