Rask levering Trygg betaling med Svea Enkel retur Gratis frakt ved kjøp over 1000kr*
Søk

Garn & Oter

Garn & Oter: Effektive Redskaper for En Vellykka Fangst

Riktig valg av garn og oter kan utgjøre en stor forskjell for en vellykket fisketur. Hos Brukås Sport tilbyr vi et bredt utvalg av garn og oter som kombinerer kvalitet, funksjonalitet og pålitelighet. Våre produkter er ideelle for alle typer fiske og er designet for å gi maksimal ytelse under alle forhold.

Høy Kvalitet: Våre garn og oter er nøye utvalgt for å sikre høy kvalitet og gunstig ytelse. Med slitesterke materialer og solide konstruksjoner sikrer vi at våre produkter gir pålitelig fangst. Vårt utvalg inkluderer både tradisjonelle og moderne design, slik at du kan velge det som passer best for dine behov.

Allsidighet: Vi tilbyr et bredt spekter av garn og oter som dekker alle fiskestiler, fra ferskvannsfiske i innsjøer og elver til saltvannsfiske langs kysten. Uansett hvilken type fiske du driver med, finner du det rette utstyret hos oss. Vårt utvalg inkluderer ulike størrelser, materialer og maskevidder, slik at du alltid kan finne noe som passer dine spesifikke behov.

Effektivitet: Våre garn og oter er utviklet for å gi maksimal effektivitet under fisketuren. Med nøyaktig design og pålitelige materialer sikrer vi at du får en god fangst hver gang. Våre produkter er testet og godkjent av erfarne fiskere, slik at du kan være trygg på at du får det beste utstyret for din fisketur.

Holdbare Materialer: Våre garn og oter er laget av slitesterke materialer som tåler tøffe forhold og hyppig bruk. Med sterk konstruksjon sikrer vi at våre produkter gir langvarig ytelse og pålitelighet. Våre produkter er designet for å vare, slik at du kan stole på dem sesong etter sesong.

Brukervennlighet: Våre garn og oter er designet med brukervennlighet i tankene. Med enkle monteringsløsninger og praktiske funksjoner er de raske og enkle å bruke, selv for nybegynnere. Dette gjør det enkelt å forberede seg til fisketuren og fokusere på å nyte opplevelsen.

Stil og Design: Vi vet at utstyr også kan reflektere personlig stil. Derfor tilbyr vi våre garn og oter i ulike design og farger, slik at du kan finne noe som passer din smak. Våre produkter er ikke bare funksjonelle, men også estetisk tiltalende, slik at du kan føle deg trygg og stolt av utstyret du bruker.

Utforsk vårt utvalg av garn og oter på www.brukas.no, og finn det perfekte utstyret for dine fisketurer. Vårt dedikerte team er alltid klare til å gi råd og veiledning, slik at du kan velge de beste produktene for dine behov.

Opplev kombinasjonen av kvalitet, funksjonalitet og pålitelighet med garn og oter fra Brukås Sport, og nyt en vellykket og minneverdig fisketur!

Les mer ↓
Se som Grid Liste
Sorter etter
Vis per side
Søvik Oterline med 8 Caddies Fluer

Søvik Oterline med 8 Caddies Fluer

kr 799
Søvik  Oterline med 10 Fluer

Søvik Oterline med 10 Fluer

Norskprodusert oterutstyr av høyeste kvalitet.
kr 799
Rudi Vinstervinna 10 Fluer

Rudi Vinstervinna 10 Fluer

kr 759
Søvik  Oterline med 8 Fluer

Søvik Oterline med 8 Fluer

Norskprodusert oterutstyr av høyeste kvalitet.
kr 749
Elbe  FERSKV.GARN RØD 52MM/12OMF 52MM/12OMF

Elbe Ferskvannsgarn Rød

kr 699
Rudi Valdresfjøla, Oljet Tre

Rudi Valdresfjøla, Oljet Tre

kr 669
CAL Garn 0,20 52MM/12OMF

CAL Fiskegarn 25x1,5m

kr 639

Elbe FERSKVANNSGARN 52MM/12OMF

kr 499 kr 649
Rudi Stag For Valdresfjøla

Rudi Stag For Valdresfjøla

kr 129
Filters
Sort
display