Søk

Frakt og retur

Levering

Vår leverandør er Posten. For de fleste forsendelser bruker vi produktet Klimanøytral Servicepakke, som i størstedelen av landet ankommer postkontoret 2-3 dager fra vi har sendt bestillingen herifra. Du vil få sporingsnummer ved bestilling, men også varsel fra ditt Posten-utleveringssted ved ankomst.
På større kolli som el-sykler bruker vi Schenker hjemlevering. Her vil sjåføren ta kontakt med deg og avtale et tidspunkt det passer å få utlevert pakken på.
Du har to ukers frist til å hente pakken din på ditt nærmeste postkontor. Gjør du ikke det vil den bli returnert tilbake til oss. Dette er Postens reglementer. I tillegg vil du bli fakturert for fraktkostnadene. 
Små og billige ordrer kan sendes som brevpost, men dette er uten sporing og forsikring.
Du har selvfølgelig også mulighet til å hente varene i vår butikk i Bø i Telemark.
Bestillinger over 1000,- som går innenfor normale pakkemål (altså ikke ski, sykkel,treningsapparat, etc.) sendes fraktfritt som klimanøytral servicepakke.


Fraktpriser:
Pakke (Klimanøytral Servicepakke): 79,-
Lang pakke (for eksempel ski): 199,-
Varer med stor størrelse eller vekt (f. eks sykkel, pulk, spark, osv): 349,-

El-sykkel: 599,-

Fraktpris blir spesifisert før betaling.

Tunge pakker som treningsapparat sender vi dessverre ikke i posten, så disse må hentes i butikk.
Vi sender dessverre ikke til Svalbard eller utlandet.
Har du hastverk og ønsker å få sendt det med for eksempel Postens ekspress over natt er det bare å ta kontakt, så gjør vi selvfølgelig dette. Vi har også ved flere anledninger fått bensinstasjonene i Bø til å overlevere pakker til kunder som er på gjennomreise utenfor våre åpningstider.

Retur

Bruk forhåndsutfylt returetikett for å sende varer i retur. Ved å bruke denne vil du bli fakturert 79kr for vanlige småpakker, 199kr for lange pakker (for eksempel ski), 349kr for varer med stor størrelse eller vekt (f. eks sykkel, pulk, spark, osv): 349kr.

Forhåndsutfylt returetikett kan dessverre ikke brukes for å sende tilbake el-sykler.

Filters
Sort
display