Rask levering Trygg betaling med Svea Enkel retur Gratis frakt ved kjøp over 1000kr*
Søk

Fjellskistaver

Fjellskistaver: Pålitelig Støtte for Dine Fjelleventyr

Når du begir deg ut i det krevende fjellterrenget, er et par solide fjellskistaver avgjørende for å sikre balanse, støtte og effektivitet. Hos Brukås Sport tilbyr vi et bredt utvalg av fjellskistaver som kombinerer funksjonalitet, kvalitet og stil. Våre fjellskistaver er designet for å gi maksimal ytelse og komfort, slik at du kan nyte hvert øyeblikk i den vakre, snødekte naturen.

Lettvekt og Holdbarhet: Våre fjellskistaver er laget av høykvalitets materialer som karbonfiber og aluminium, som sikrer en optimal balanse mellom lettvekt og holdbarhet. Disse materialene gir en sterk og stabil staver som tåler tøffe forhold og hyppig bruk. Dette gjør våre fjellskistaver ideelle for både opp- og nedstigninger i fjellet.

Komfort og Ergonomi: Våre fjellskistaver er designet med komfort i tankene. Med ergonomiske håndtak og justerbare stropper sikrer vi en god passform som følger håndens naturlige bevegelser. Dette gir best mulig støtte og komfort, selv under lange og krevende turer. Våre håndtak gir også et sikkert grep, slik at du kan fokusere på teknikken uten å bekymre deg for at stavene sklir.

Ytelse og Stabilitet: For å få mest mulig ut av fjellskiene er det viktig med staver som gir god stabilitet og kontroll. Våre fjellskistaver er utstyrt med stive rør og solide trinser som sikrer effektiv kraftoverføring og forbedret balanse. Uansett om du går opp eller ned, vil våre fjellskistaver gi deg den nødvendige stabiliteten og ytelsen i fjellet.

Stil og Design: Vi vet at stil også er viktig når du velger utstyr. Derfor tilbyr vi fjellskistaver i et bredt spekter av farger og design, slik at du kan finne noe som passer din personlige smak. Våre fjellskistaver er ikke bare funksjonelle, men også stilige, slik at du kan føle deg bra og se flott ut i fjellet.

Allsidighet: Våre fjellskistaver er perfekte for en rekke fjellski aktiviteter, fra korte turer i nærområdet til lengre ekspedisjoner i fjellet. Uansett om du er en nybegynner eller en erfaren fjellskiløper, finner du de rette stavene hos oss. Vårt utvalg dekker alle behov, slik at du alltid kan finne noe som passer for dine fjellskiturer.

Tilbehør og Utstyr: For å få mest mulig ut av fjellskituren, er det viktig med riktig tilbehør og utstyr. Vi tilbyr et bredt utvalg av trinser, stropper og annet tilbehør som kompletterer dine fjellskistaver. Alt du trenger for en komplett fjellskituropplevelse finner du hos oss.

Utforsk vårt utvalg av fjellskistaver på www.brukas.no, og finn de perfekte stavene for dine behov. Vårt dedikerte team er alltid klare til å gi råd og veiledning, slik at du kan velge de beste fjellskistavene for dine aktiviteter.

Opplev kombinasjonen av lettvekt, komfort og ytelse med fjellskistaver fra Brukås Sport, og nyt vinterens eventyr i fjellene til det fulle!

Les mer ↓
Se som Grid Liste
Sorter etter
Vis per side
ÅSNES AMUNDSEN KEVLAR SKISTAV 160

ÅSNES AMUNDSEN KEVLAR SKISTAV

kr 1 899
Swix  Blizzard Mountain extreme 165

Swix Blizzard Mountain extreme

kr 1 400
Gipron 759 Airtrek

Gipron 759 Airtrek blue

kr 1 299
Gipron 749 Trekking Naval Ny 2022

Gipron 749 Trekking Naval

kr 1 199
Gipron 749 Trekking Stealth Ny 2022

Gipron 749 Trekking Stealth

kr 1 199
Åsnes Cecilie Bc Pole 150

Åsnes Cecilie Bc Pole

kr 1 149

Gipron 315 Atlas Compact Series

kr 999 kr 1 699
Swix  Blizzard Mountain tourer 160

Swix Blizzard Mountain tourer

kr 900

Gipron 759 Airtrek Black

kr 649 kr 1 299
Swix Basket, Touring, 16 Mm

Swix Basket, Touring, 16 Mm

kr 200

Swix Nordic, Standard Aluminum

kr 149 kr 299
Swix Ferrule Mountain Black, 10 Mm

Swix Ferrule Mountain Black, 10 Mm

kr 100

Swix Basket Swix Sonic, Black, Large

kr 90 kr 150
Swix Basket Touring 99, Black

Swix Basket Touring 99, Black

kr 70
Gipron  Låseskive for lær trinse OneSize

Gipron Låseskive for lær trinse

kr 69

Masters  Tip Protection Black

kr 19 kr 49
Filters
Sort
display