Rask levering Trygg betaling med Svea Enkel retur Gratis frakt ved kjøp over 1000kr*
Søk

Elektrisk oppvarmede klær

Elektrisk oppvarmede klær: Hold Varmen i Alle Værforhold

Når temperaturen synker, er det viktig å holde seg varm for å kunne nyte utendørsaktiviteter fullt ut. Hos Brukås Sport tilbyr vi et bredt utvalg av elektrisk oppvarmede klær som kombinerer avansert teknologi, kvalitet og komfort. Våre oppvarmede klær er ideelle for alle typer friluftsaktiviteter og er designet for å gi maksimal varme og ytelse under alle forhold.

Avansert Varme Teknologi: Våre elektrisk oppvarmede klær er utstyrt med avansert varme teknologi som gir jevn og behagelig varme. Med justerbare varmenivåer kan du tilpasse temperaturen etter dine behov, slik at du alltid er komfortabel uansett værforhold. Våre klær gir rask oppvarming og langvarig varme, slik at du kan holde deg varm gjennom hele dagen.

Komfort og Bevegelsesfrihet: Våre oppvarmede klær er designet med fokus på komfort og bevegelsesfrihet. De er laget av myke og pustende materialer som gir god isolasjon uten å føles klumpete eller begrensende. Med ergonomiske snitt og justerbare passformer sikrer vi at våre klær gir best mulig komfort og fleksibilitet, slik at du kan bevege deg fritt.

Holdbare Materialer: Våre elektrisk oppvarmede klær er laget av slitesterke materialer som tåler tøffe forhold og hyppig bruk. Med sterke konstruksjoner og kvalitetskomponenter sikrer vi at våre produkter gir langvarig ytelse og pålitelighet. Våre klær er designet for å vare, slik at du kan stole på dem sesong etter sesong.

Lett og Bærbar: For å gjøre det enkelt å ta med seg ekstra varme på tur, er våre oppvarmede klær designet for lettvekt og portabilitet. De er enkle å pakke og tar minimalt med plass i sekken, noe som gjør dem ideelle for backpacking og andre utendørsaktiviteter hvor vekt og plass er avgjørende.

Batterilevetid og Lading: Våre oppvarmede klær kommer med kraftige batterier som gir langvarig varme. Med flere lademuligheter, inkludert USB-lading, kan du enkelt holde klærne dine klare til bruk. Våre produkter har også indikatorer for batterinivå, slik at du alltid vet hvor mye strøm du har igjen.

Stil og Design: Vi vet at stil også er viktig når du velger utstyr. Derfor tilbyr vi våre oppvarmede klær i et bredt spekter av design og farger, slik at du kan finne noe som passer din personlige smak. Våre klær er ikke bare funksjonelle, men også stilige, slik at du kan føle deg bra og se flott ut mens du holder varmen.

Utforsk vårt utvalg av elektrisk oppvarmede klær på www.brukas.no, og finn de perfekte plaggene for dine behov. Vårt dedikerte team er alltid klare til å gi råd og veiledning, slik at du kan velge de beste oppvarmede klærne for dine aktiviteter.

Opplev kombinasjonen av avansert teknologi, komfort og stil med elektrisk oppvarmede klær fra Brukås Sport, og hold deg varm i alle værforhold!

Les mer ↓
Se som Grid Liste
Sorter etter
Vis per side
Heat Experience Hybrid varmejakke herre Xxl

Heat Experience Hybrid varmejakke herre

kr 3 499
HeatX Heated Pile Fleece Unisex M Xxl

Heat Experience Heated Pile Fleece Unisex M

kr 2 999
Heat Experience Varmehettejakke herre Xl

Heat Experience Varmehettejakke herre

kr 2 499
Heat Experience  Varmegenser dame S

Heat Experience Varmegenser dame

kr 2 299
Heat Experience  Varmegenser herre S

Heat Experience Varmegenser herre

kr 2 299
Heat Experience Jaktvest herre S

Heat Experience Jaktvest herre

kr 2 299

HeatX Outdoor Varmevest Dame

kr 2 249
Lenz Litium pack rcB 1800 Black

Lenz Litium pack rcB 1800 Black

kr 1 999
Heat Experience  Varmesåler BT 44-46

Heat Experience Varmesåler BT

kr 1 999
Heat Experience  Varmevest dame Xl

Heat Experience Varmevest dame

kr 1 999

Heat Experience Hybrid varmejakke dame

kr 1 999 kr 3 499
Heat Experience Varmevest herre S

Heat Experience Varmevest herre

kr 1 999
Heat Experience Varmehansker AllMtn Xl

Heat Experience Varmehansker AllMtn

kr 1 999
44747.JPG

HeatX Jakthansker

kr 1 899
Heat Experience varmehansker Outdoor Xs

Heat Experience varmehansker Outdoor

kr 1 899
Heat Experience varmevotter Outdoor Xs

Heat Experience varmevotter Outdoor

kr 1 899
Filters
Sort
display