Rask levering Trygg betaling med Svea Enkel retur Gratis frakt ved kjøp over 1000kr*
Søk

Briller: Optimal Beskyttelse og Klart Syn på Dine Friluftseventyr

Når du er ute i naturen, er øynene dine avhengige av pålitelig beskyttelse mot sol, vind og andre elementer. Hos Brukås Sport tilbyr vi et bredt utvalg av briller som kombinerer funksjonalitet, kvalitet og stil. Våre briller er ideelle for alle typer friluftsaktiviteter og er designet for å gi maksimal komfort og ytelse under alle forhold.

Effektiv Beskyttelse: Våre briller er laget med høykvalitets linser som gir gunstig beskyttelse mot skadelige UV-stråler. Med polariserte linser reduseres gjenskinn, noe som gir bedre sikt og økt komfort i solrike forhold. Våre briller beskytter også mot vind, støv og insekter, slik at øynene dine alltid er godt beskyttet.

Komfort og Passform: Komfort er avgjørende når du bruker briller over lengre tid. Våre briller har ergonomiske design med justerbare nesebroer og fleksible stenger som sikrer en behagelig og sikker passform. Dette gir god stabilitet og reduserer risikoen for at brillene sklir av under aktivitet.

Holdbare Materialer: Våre briller er laget av slitesterke materialer som tåler tøffe forhold og hyppig bruk. Med robuste rammer og ripebestandige linser sikrer vi at våre produkter gir langvarig ytelse og pålitelighet. Våre briller er designet for å vare, slik at du kan stole på dem sesong etter sesong.

Stil og Design: Vi vet at stil også er viktig når du velger briller. Derfor tilbyr vi et bredt spekter av design og farger, slik at du kan finne noe som passer din personlige smak. Våre briller er ikke bare funksjonelle, men også stilige, slik at du kan føle deg bra og se flott ut på dine turer.

Allsidighet: Våre briller er perfekte for en rekke friluftsaktiviteter, fra fotturer og sykling til skikjøring og vannaktiviteter. Uansett om du trenger solbriller for sommeren eller vernebriller for vinteraktiviteter, finner du de rette brillene hos oss. Vårt utvalg dekker alle behov, slik at du alltid kan finne noe som passer for dine aktiviteter.

Sikt og Klarhet: Våre briller gir krystallklar sikt under alle lysforhold. Med avansert linseteknologi sikrer vi minimal forvrengning og maksimal skarphet, slik at du kan se klart og tydelig uansett hvor du er. Dette gir deg en bedre opplevelse og økt trygghet under alle dine friluftsaktiviteter.

Utforsk vårt utvalg av briller på www.brukas.no, og finn de perfekte brillene for dine behov. Vårt dedikerte team er alltid klare til å gi råd og veiledning, slik at du kan velge de beste brillene for dine aktiviteter.

Opplev kombinasjonen av beskyttelse, komfort og stil med briller fra Brukås Sport, og nyt klart syn og best mulig beskyttelse på dine frilufts eventyr!

Les mer ↓
Se som Grid Liste
Sorter etter
Vis per side
Oakley Encoder Strike - Tdf Splatter/Prizm Road

Oakley Encoder Strike - Tdf Splatter/Prizm Road

kr 3 400
Oakley Sphaera - Matte Carbo/Prizm 24k Polarized

Oakley Sphaera - Matte Carbo/Prizm 24k Polarized

kr 3 240
Oakley Encoder - Matte Black / Prizm Road

Oakley Encoder - Matte Black / Prizm Road

kr 3 150
Oakley Encoder - Polished White / Prizm Sapphire

Oakley Encoder - Polished White / Prizm Sapphire

kr 3 150
Oakley Encoder - Matte Black / Prizm Black

Oakley Encoder - Matte Black / Prizm Black

kr 3 150
Oakley Encoder - Matte white/Prizm field

Oakley Encoder - Matte white/Prizm field

kr 3 150
Filters
Sort
display