Rask levering Trygg betaling med Svea Enkel retur Gratis frakt ved kjøp over 1000kr*
Søk

Brennere: Effektiv Matlaging og Oppvarming på Dine Frilufts eventyr

Når du er ute på tur og trenger en pålitelig varmekilde for matlaging eller oppvarming, er en god brenner avgjørende. Hos Brukås Sport tilbyr vi et bredt utvalg av brennere som kombinerer funksjonalitet, kvalitet og praktisk design. Våre brennere er ideelle for alle typer friluftsaktiviteter, fra camping og fjellturer til lengre ekspedisjoner, og er designet for å gi maksimal ytelse under alle forhold.

Effektiv Varme og Matlaging: Våre brennere er designet for å gi rask og jevn varme, slik at du kan tilberede måltider effektivt og enkelt. Enten du skal koke vann til kaffe, lage en varm suppe eller steke en deilig middag, har vi brennere som passer til alle typer matlaging. Med presis kontroll over varmen kan du justere brenneren etter behov, noe som gir deg full kontroll over matlagingen.

Kompakt og Bærbar: For å gjøre det enkelt å ta med seg en brenner på tur, er våre modeller designet for å være lette og kompakte. De tar minimalt med plass i sekken og er enkle å sette opp og pakke ned. Dette gjør dem ideelle for backpacking og turer hvor vekt og plass er avgjørende.

Holdbare Materialer: Våre brennere er laget av slitesterke materialer som tåler tøffe forhold og hyppig bruk. Med sterk konstruksjon og kvalitetskomponenter sikrer vi at våre brennere gir langvarig ytelse og pålitelighet. Våre produkter er designet for å vare, slik at du kan stole på dem sesong etter sesong.

Brukervennlighet: Våre brennere er enkle å bruke, med intuitive kontroller og enkle tenningssystemer. Dette gjør matlagingen ute i naturen til en lek, selv under utfordrende forhold. Med våre brukervennlige brennere kan du fokusere på å nyte måltidet og naturen rundt deg.

Allsidighet: Våre brennere er perfekte for en rekke friluftsaktiviteter, fra camping og fotturer til ekspedisjoner og pikniker. Uansett om du trenger en kraftig brenner for basecampen eller en liten, lett brenner for dagsturer, finner du den rette modellen hos oss. Vårt utvalg dekker alle behov, slik at du alltid kan finne noe som passer for dine aktiviteter.

Stil og Design: Vi vet at stil også er viktig når du velger utstyr. Derfor tilbyr vi brennere i et bredt spekter av design og farger, slik at du kan finne noe som passer din personlige smak. Våre brennere er ikke bare funksjonelle, men også stilige, slik at du kan føle deg bra og se flott ut mens du lager mat utendørs.

Tilbehør og Ekstrautstyr: For å gjøre matlagingen enda enklere og mer effektiv, tilbyr vi også et utvalg av tilbehør og ekstrautstyr. Fra vindskjermer og varmevekslere til brensel flasker og reparasjonssett, har vi alt du trenger for en komplett og problemfri matopplevelse i friluft.

Utforsk vårt utvalg av brennere på www.brukas.no, og finn den perfekte brenneren for dine behov. Vårt dedikerte team er alltid klare til å gi råd og veiledning, slik at du kan velge den beste brenneren for dine aktiviteter.

Opplev kombinasjonen av effektivitet, kvalitet og stil med brennere fra Brukås Sport, og nyt deilige måltider og varm drikke i naturen!

Les mer ↓
Se som Grid Liste
Sorter etter
Vis per side
Primus Omnifuel Ii With Fuel Bottle

Primus Omnifuel Ii With Fuel Bottle

kr 3 199
Jetboil  CS MINIMO SUNSET

Jetboil CS MINIMO SUNSET

kr 2 799
Jetboil  MINIMO ADVENTURE

Jetboil MINIMO ADVENTURE

kr 2 799
Jetboil  MINIMO carbon

Jetboil MINIMO carbon

kr 2 799

MSR WindBurner Combo System

11519
kr 2 799 kr 4 099
Jetboil  STASH

Jetboil  STASH

kr 2 499
Trangia  Stormkjøkken 25-4 HA m/gassbrenner

Trangia Stormkjøkken 25-4 HA m/gassbrenner

kr 2 399

MSR WindBurner Group System

11519
kr 1 999 kr 3 199
Jetboil  FLASH CAMO

Jetboil FLASH CAMO

kr 1 999
Jetboil  MINIMO CAMO

Jetboil MINIMO CAMO

kr 1 999
Jetboil Flash Wild 1

Jetboil Flash Wild

kr 1 999
Jetboil Flash Fractile 1

Jetboil Flash Fractile

kr 1 999
21992.JPG

Msr Whisperlite Universal Stove

11288
kr 1 899
Trangia Stormkjøkken 25-4 Ulm/Gassbrenner

Trangia Stormkjøkken 25-4 Ulm/Gassbrenner

kr 1 799
Primus  Gravity III

Primus Gravity III

kr 1 449

MSR PocketRocket Deluxe Stove Kit

11519
kr 1 349 kr 1 999
Filters
Sort
display