Rask levering Trygg betaling med Svea Enkel retur Gratis frakt ved kjøp over 1000kr*
Søk

Batterier & Nødladere

Batterier & Nødladere: Pålitelig Strømforsyning for Alle Dine Friluftseventyr

Når du er ute på tur, er det viktig å ha pålitelig strømforsyning til utstyret ditt. Hos Brukås Sport tilbyr vi et bredt utvalg av batterier og nødladere som kombinerer funksjonalitet, kvalitet og praktisk design. Våre produkter er ideelle for alle typer friluftsaktiviteter og er designet for å gi maksimal ytelse under alle forhold.

Pålitelig Strømforsyning: Våre batterier og nødladere er laget med høykvalitets komponenter som sikrer pålitelig strømtilførsel til dine elektroniske enheter. Enten du trenger batterier til hodelykter, GPS-enheter, kameraer eller annet utstyr, har vi produktene som dekker dine behov. Våre nødladere gir ekstra strøm når du er langt fra stikkontakter, slik at du kan holde enhetene dine ladet og klare til bruk.

Lett og Bærbar: For å gjøre det enkelt å ta med seg strømforsyning på tur, er våre batterier og nødladere designet for lettvekt og portabilitet. De tar minimalt med plass i sekken og er enkle å bære med seg, noe som gjør dem ideelle for backpacking og turer hvor vekt og plass er avgjørende. Med våre lette og bærbare løsninger kan du alltid ha pålitelig strøm tilgjengelig, uansett hvor du går.

Høy Kapasitet og Effektivitet: Våre nødladere er utstyrt med høykapasitetsbatterier som gir flere ladinger til dine enheter. Med avansert teknologi sikrer vi effektiv lading og lang batterilevetid, slik at du kan være trygg på at utstyret ditt har nok strøm til hele turen. Våre batterier er også designet for å gi jevn og stabil strømtilførsel, noe som er avgjørende for sensitive elektroniske enheter.

Brukervennlighet: Våre batterier og nødladere er enkle å bruke, med klare indikatorer og intuitive kontroller som gjør det enkelt å overvåke ladingen. Våre nødladere kommer med flere porter for samtidig lading av flere enheter, og noen modeller har til og med innebygde solcellepaneler for ekstra fleksibilitet.

Holdbare Materialer: Våre produkter er laget av sterke materialer som tåler tøffe forhold og hyppig bruk. Med slitesterke konstruksjoner og kvalitetskomponenter sikrer vi at våre batterier og nødladere gir langvarig ytelse og pålitelighet. Våre produkter er designet for å vare, slik at du kan stole på dem sesong etter sesong.

Stil og Design: Vi vet at stil også er viktig når du velger utstyr. Derfor tilbyr vi våre produkter i et bredt spekter av design og farger, slik at du kan finne noe som passer din personlige smak. Våre batterier og nødladere er ikke bare funksjonelle, men også stilige, slik at du kan føle deg bra og se flott ut på dine turer.

Utforsk vårt utvalg av batterier og nødladere på www.brukas.no, og finn den perfekte strømforsyningen for dine behov. Vårt dedikerte team er alltid klare til å gi råd og veiledning, slik at du kan velge de beste produktene for dine aktiviteter.

Opplev kombinasjonen av pålitelighet, kvalitet og stil med batterier og nødladere fra Brukås Sport, og nyt trygg og pålitelig strømforsyning på dine friluftseventyr!

Les mer ↓
Se som Grid Liste
Sorter etter
Vis per side

Ansmann 18650 Oppladbart Batteri 2600 MAH

kr 99 kr 199
Ansmann Alkaline AA Batteri 20pk

Ansmann Alkaline AA Batteri 20pk

kr 99
Batteri Cr123 A Lithium 3 Volt Ansmann

Batteri Cr123 A Lithium 3 Volt Ansmann

kr 79
Energizer  Power C

Energizer Power C

kr 65
Batteri Lr 20 1,5 V X-Power Ansmann

Batteri Lr 20 1,5 V X-Power Ansmann

kr 49
Batteri Cr 2430 3Volt Ansmann Lithium

Batteri Cr 2430 3Volt Ansmann Lithium

kr 39
Energizer  Power AA/E91

Energizer Power AA/E91

kr 35
Batteri Cr 1620 Lithium 3 Volt

Batteri Cr 1620 Lithium 3 Volt

kr 29
Batteri Aa 1,5 V X-Power Ansmann

Batteri Aa 1,5 V X-Power Ansmann

kr 29
Filters
Sort
display