Rask levering Trygg betaling med Svea Enkel retur Gratis frakt ved kjøp over 1000kr*
Søk

Barnesykkel 16"

Barnesykkel 16": Perfekt for Voksende Sykkelentusiaster

Når barnet ditt er klar for en større sykkelopplevelse, er en barnesykkel med 16" hjul det perfekte valget. Hos Brukås Sport tilbyr vi et bredt utvalg av 16" barnesykler som er designet for å gi unge syklister trygghet, komfort og moro. Våre sykler kombinerer sikkerhet, holdbarhet og stil, slik at barna kan fortsette å utforske verden med selvtillit.

Sikkerhet og Stabilitet: Våre 16" barnesykler er bygget med fokus på sikkerhet. De har stabile rammer, lavt tyngdepunkt og brede dekk som gir ekstra balanse og kontroll. Mange av modellene kommer med støttehjul som kan fjernes når barnet blir tryggere på sykkelen, noe som gjør det enkelt å tilpasse sykkelen til barnets utviklingsnivå.

Komfort og Passform: Komfort er avgjørende for at barnet skal trives på sykkelen. Våre barnesykler har justerbare seter og styrehøyder, slik at sykkelen kan vokse med barnet. Ergonomiske seter og myke håndtak gir ekstra komfort, slik at de små kan nyte lange sykkelturer uten ubehag.

Holdbarhet og Kvalitet: Barnesykler må tåle aktiv lek og daglig bruk. Våre 16" barnesykler er laget av slitesterke materialer og komponenter som sikrer langvarig ytelse. Med robuste rammer og pålitelige bremser kan du være trygg på at sykkelen vil holde tritt med barnets eventyr.

Stil og Design: Vi tilbyr et variert utvalg av 16" barnesykler i forskjellige farger og design som barna vil elske. Fra lyse og livlige farger til mer klassiske utseender, har vi noe for enhver smak. Våre sykler er ikke bare funksjonelle, men også stilige, slik at barna kan sykle med stolthet.

Utforsk vårt utvalg av 16" barnesykler på www.brukas.no, og finn den perfekte sykkelen for ditt barns behov. Vårt dedikerte team er alltid klare til å gi råd og veiledning, slik at du kan velge den beste sykkelen for din lille syklist.

Gi barnet ditt en flott opplevelse med en 16" barnesykkel fra Brukås Sport, og se dem utvikle balanse, koordinasjon og en kjærlighet for sykling!

Les mer ↓
Se som Grid Liste
Sorter etter
Vis per side
Woom 4 20

Woom 4

Woom 4 Original er en barnesykkel med 20" hjul og har optimalisert geometri for å gi forbedrede egenskaper og sykkelopplevelser.
kr 6 399
Woom 3 16

Woom 3

kr 5 399
Filters
Sort
display