Rask levering Trygg betaling med Svea Enkel retur Gratis frakt ved kjøp over 1000kr*
Søk

Agn

Agn: Effektive Lokkemidler for Enhver Fisketur

For en vellykket fiskeopplevelse er valg av riktig agn avgjørende. Hos Brukås Sport tilbyr vi et bredt utvalg av agn som kombinerer kvalitet, effektivitet og pålitelighet. Våre produkter er ideelle for alle typer fiske og er designet for å gi maksimal fangst under alle forhold.

Høy Kvalitet: Våre agn er nøye utvalgt for å sikre høy kvalitet og best mulig ytelse. Med naturtro bevegelser og attraktive farger sikrer vi at våre agn effektivt lokker til seg fisk. Vårt utvalg inkluderer både naturlige og kunstige agn, slik at du kan velge det som passer best for dine behov.

Allsidighet: Vi tilbyr et bredt spekter av agn som dekker alle fiskestiler, fra ferskvannsfiske og fluefiske til saltvannsfiske og havfiske. Uansett hvilken type fiske du driver med, finner du det rette agnet hos oss. Vårt utvalg inkluderer mark, maggot, sluker, spinnere, wobblere og mye mer, slik at du alltid kan finne noe som passer dine spesifikke behov.

Effektivitet: Våre agn er utviklet for å tiltrekke seg fisk med maksimal effektivitet. Med naturtro design og attraktive duftstoffer øker sjansen for å få napp betydelig. Våre produkter er testet og godkjent av erfarne fiskere, slik at du kan være trygg på at du får det beste utstyret for din fisketur.

Holdbare Materialer: Våre kunstige agn er laget av slitesterke materialer som tåler tøffe forhold og hyppig bruk. Med sterk konstruksjon sikrer vi at våre agn gir langvarig ytelse og pålitelighet. Våre produkter er designet for å vare, slik at du kan stole på dem sesong etter sesong.

Brukervennlighet: Våre agn er designet med brukervennlighet i tankene. Med enkel montering og praktiske løsninger er de raske og enkle å bruke, selv for nybegynnere. Dette gjør det enkelt å forberede seg til fisketuren og fokusere på å nyte opplevelsen.

Stil og Design: Vi vet at utstyr også kan reflektere personlig stil. Derfor tilbyr vi våre agn i ulike design og farger, slik at du kan finne noe som passer din smak. Våre produkter er ikke bare funksjonelle, men også estetisk tiltalende, slik at du kan føle deg trygg og stolt av utstyret du bruker.

Utforsk vårt utvalg av agn på www.brukas.no, og finn det perfekte lokkemiddelet for dine fisketurer. Vårt dedikerte team er alltid klare til å gi råd og veiledning, slik at du kan velge det beste agnet for dine behov.

Opplev kombinasjonen av kvalitet, effektivitet og pålitelighet med agn fra Brukås Sport, og nyt en vellykket og minneverdig fisketur!

Les mer ↓
Se som Grid Liste
Sorter etter
Vis per side
Rudi Vinstervinna M/8 Fluer

Rudi Vinstervinna M/8 Fluer

kr 849
Rudi Valdresvinna M/5 Fluer Og 3 Spinnere

Rudi Valdresvinna M/5 Fluer Og 3 Spinnere

kr 699
Rudi Rettvinna

Rudi Rettvinna

kr 599
Rapala Ferskvannssett 3stk

Rapala Ferskvannssett 3stk

kr 449
Sølvkroken Spesial Spinner 6 Pk

Sølvkroken Spesial Spinner 6 Pk

kr 399
Sølvkroken Spesial Spinner 6G 6Pk

Sølvkroken Spesial Spinner 6G 6Pk

kr 399
Sølvkroken  Norgespakken Ferskvann

Sølvkroken Norgespakken Ferskvann

kr 379
Bilde av Blue Fox Spinnerboks Vibrax 5Stk

Blue Fox Spinnerboks Vibrax 5Stk

kr 349
Rapala Rolf´s Abborfavoritter Klart Vann 2pk No Size

Rapala Rolf´s Abborfavoritter Klart Vann 2pk

kr 329
Remen Ørretboksen

Remen Ørretboksen

kr 319
Remen Ferskvannsboksen 7-12G

Remen Ferskvannsboksen 7-12G

kr 319
Rapala Laksesett

Rapala Laksesett

Rapala Laksesett er et wobblersett med noen av bestselgerne for det de ivrige norske laksefiskerne.
kr 319

Filtrer etter:

Clear All
Close
Min: kr 36 Til: kr 849
kr36 kr849
Filters
Sort
display